| LostInDreams a întrebat:

Hei, as vrea sa-mi fac si eu putina ordine in camera in seara asta, e cam aglomerata cu tot felul de nimicuri(fundita). asa ca am 2 intrebari:
1)aveti niste sfaturi pentru mine sa fac mai repede si mai frumos(nu cine stie ce doar sa bata la ochi ca e curat)-am camera maricica si cam aglomerata-2 fotolii, patul, o masa, un dulapior, sifonierul, o masuta, dulapul cu carti-vreau sa fie putina ordine, in vacanta le iau la rand
2)sugestii de melodii vesele, care sa imi aduca chef de curatenie, melodii vesele si bune pentru curateniebig grin.

Răspuns Câştigător
| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

1:pai.incepe cu stersu prafului. ia-o de la stanga la dreapta camerei.asa se facelaughing. apoi cu aranjatu...asa e mai usor
2:pai...ai putea incerca:sterling knight:hero sau rihanna :rude boy

Spor la treaba!

fundita?:d

5 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

Cheama-i pe cei de la "Curat Murdar" rest. nu te pot ajuta.laughing

| candydream a răspuns:

Totul trebuie sa fie deschis nu aglomerat, incearca sa decorezi totul in o anumita grupa de culori pot fi:reci(gri, albastru, mov), calde(rosu, portocaliu deschis, chiar si auriu)sau neutre(maro, crem, kaki). Nu alege ceva complicat trebuie sa fie la un pret bun si usor de intretinut.

| candydream a răspuns:

In primul rand ai grija sa nu ramana aglomerat.Mobila nu conteaza asa de mult daca sti sa o decorezi.Pentru decor poti alege diferite grupe de culori:reci, calde, neutre.Nu se mai pune accentul pe marime ci pe personalitatea camerei.Succes

| BEBE_6063 a răspuns:

Melodii vesele? are mama o fetita frumusica foc, harnica si...

| mariaw a răspuns:

Nicio problemabatting eyelashes. Suntem aici sa iti spunem CUM sa speli vasele, CUM sa faci dus, CUM sa te perii, CUM sa-ti schimbi pijamalele cu hainele de zi si desigur alte "CUM-uri" existentiale. Doar n-o sa ne lasam ratiunea sa amorteasca