| LostInDreams a întrebat:

Hei, as vrea sa-mi fac si eu putina ordine in camera in seara asta, e cam aglomerata cu tot felul de nimicuri(fundita). asa ca am 2 intrebari:
1)aveti niste sfaturi pentru mine sa fac mai repede si mai frumos(nu cine stie ce doar sa bata la ochi ca e curat)-am camera maricica si cam aglomerata-2 fotolii, patul, o masa, un dulapior, sifonierul, o masuta, dulapul cu carti-vreau sa fie putina ordine, in vacanta le iau la rand
2)sugestii de melodii vesele, care sa imi aduca chef de curatenie, melodii vesele si bune pentru curateniebig grin.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

1:pai.incepe cu stersu prafului. ia-o de la stanga la dreapta camerei.asa se facelaughing. apoi cu aranjatu...asa e mai usor
2:pai...ai putea incerca:sterling knight:hero sau rihanna :rude boy

Spor la treaba!

fundita?:d

5 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

Cheama-i pe cei de la "Curat Murdar" rest. nu te pot ajuta.laughing

| candydream a răspuns:

Totul trebuie sa fie deschis nu aglomerat, incearca sa decorezi totul in o anumita grupa de culori pot fi:reci(gri, albastru, mov), calde(rosu, portocaliu deschis, chiar si auriu)sau neutre(maro, crem, kaki). Nu alege ceva complicat trebuie sa fie la un pret bun si usor de intretinut.

| candydream a răspuns:

In primul rand ai grija sa nu ramana aglomerat.Mobila nu conteaza asa de mult daca sti sa o decorezi.Pentru decor poti alege diferite grupe de culori:reci, calde, neutre.Nu se mai pune accentul pe marime ci pe personalitatea camerei.Succes

| BEBE_6063 a răspuns:

Melodii vesele? are mama o fetita frumusica foc, harnica si...

| mariaw a răspuns:

Nicio problemabatting eyelashes. Suntem aici sa iti spunem CUM sa speli vasele, CUM sa faci dus, CUM sa te perii, CUM sa-ti schimbi pijamalele cu hainele de zi si desigur alte "CUM-uri" existentiale. Doar n-o sa ne lasam ratiunea sa amorteasca