| missoriginalitate a întrebat:

Hei buna tpu.am nevoie de ajutorul vostru. trebuie sa scrie ceva la engleza si nu prea stiu sa scriu.imi puteti traduce in engleza;
buna, ma numesc maria.am 14 ani si locuiesc in Brasov. in timpul meu liber ma duc la un curs de dans.imi place foarte mult sportul si muzica.imi plac toate genurile de muzica.eu sunt o persoana sensibila.imi place germana. ps dau funda mare! literaturwelt.c

Răspuns Câştigător
| zuzualina a răspuns:

Hi
My name is Maria. I have 14 years ang i live in Brasov. In my free time i going with an dance lesson. I like much sport and all tipe of music. I am a sensible person and I like German.

Am reformulat putin deoarece suna putin urat cu imi place/imi plac/imi place etc.

3 răspunsuri:
| SolerY a răspuns:

Hello, my name is Maria. I am 14 years old and I live in Brasov. In my free time i'm going to a dance class. I love sport and music. I like all the music genres. I am a sensitive person. I like the german language.

| SolerY a răspuns:

Hello, my name is Maria. I am 14 years old and I live in Brasov. In my free time i'm going to a dance class. I love sport and music. I like all the music genres. I am a sensitive person. I like the german language.

| DenyDennise a răspuns:

Hi, my name Maria.Am 14 years and live in Brasov. In my free time I go to a course dance.I really like sports and like all genres music.I am a sensitive person.I like German.
Funda? happy