| lencikk a întrebat:

Hei buna TPU:d suny implicata intr-un proiect numit ecologik expedtion in care se fac si schimb de experienta adica la mine va veni o fata dintr-o alta tara si va sta timp de 4 zile la mine. ea va veni cu un grup de copii care vor sta la alti colegi de ai mei iar eu dupa aia merg la ea in tara unde am sa ma duc si cu alti copii de la mine din clasa. e si faza e ca limba in care suntem obligati sa vb in limba de origine sau limba engleza...si fata care vn nu stie nici rom nici rusa si eu nu stiu limba ei asa ca va trebuie sa vb engleza si eu nu stiu foarte bine aceasta limba...cum pot sa o invat repede? cel putin cateva replici acolo sa ii zic sa manance sau mai stiu eu cebig grin

7 răspunsuri:
| alecs871 a răspuns:

Ii spui asa, cand e vorba de mancare : "Fa! Mananci? (si ii dai cu cifteaua in fata)

| alecs871 a răspuns:

Ehh, la asta nu m-am gandit. Si te duci in Rusia? big grin
Vezi sa nu bei multa vodka, nu de alta, dar s-a scumpithee hee

| lencikk explică:

@alecs871 rolling on the floor vai dar tare imi va fi mila de fata mea cand ma voi duce eu acasa la ealaughing

| lencikk explică:

@alecs871 nu vine o fata din slovenia si apoi eu voi pleca in bulgaria...:-W

| Ea.e. a răspuns:

Cauta la librarie "Dictionar de expresii uzuale"winking
sunt foarte practice si ajuta foarte mult si sunt si ieftine : 6 lei.

| david83 a răspuns:

Prin semne tongue

| fanmichaeljackson a răspuns:

Pai ar trebui sa citesti tot dictionarul si pe urma sa inveti timpurile eu am invatat asa intr-o saptamana si mi-a reusit mult succes