Vorbește cu părinții!
E periculos, de-aș fii în locul tău nu m-aș duce. Sunt ăștia mari și "forever alone" care au chef de... și apelează la minore naive. Să nu te încrezi niciodată în străini! Nici în persoane apropiate nu poți avea încredere. Nu poți avea încredere nici măcar în propria persoană.
Și eu m-am confruntat cu mulții de ăștia dar când am văzut că trec la complimente și "Vai, pisi. Hai să ne întâlnim!" am dat direct ignore/am scos de la prieteni pe Facebook. Trebuie să ai mare grijă. La vârsta ta îți imaginezi ce urât ar fi să se întâmple o nenorocire ceva. Doamne ferește să mai rămâi și cu burta la gură și atunci să vezi ce ceartă va ieșii în familie. Dacă ești și "bună" (ca să zic așa) fii sigură că o să întâlnești până pe la 17-18 ani tipi din ăștia obsedați, chiar și după dar atunci măcar vei fii matură și na...
M-am abătut de la subiect.
Eu îți spun să nu te duci. E periculos. Prefă-te bolnava sau îl iei pe tatăl/mama/frate mai mare/rudă/părinte de al unei amice cu tine și îi spui să stea pe undeva să urmărească. Dacă se întâmplă ceva să intervină (cum ar fi să te cheme să mergeți într-un loc retras).
Poate nu are intenții ascunse (Pff... băieții de vârsta lui nu s-ar da la puștoaice de 13 ani fără motiv din ăsta) dar trebuie să fii precaută.
Ai grijă de tine!
Da... a vrut sa te f*ta... asa patesti daca te incurci cu toti vagabonzii jmecheri
Şi tu te încrezi în toţi proştii? Spune-i mamei tale sau tatălui tău despre asta. O fi vreun psihopat, te ia şi după Doamne Fereşte te violează. Ai grijă! :*
Incearca sa ii zici mamei tale sau tatalui tau asta sa intervina si sa il ia la rost sau prefate bolnav in ziua aceea
Lol?
Da-l ma dreacu, nici sa nu te gandesti la asemenea creatura, zii lui taicat-u sa-l faca *** sa te lase in pace si continua-ti de treaba ta in continuare, un pedofil psihopat, funda?
Dubios, tu ai 13 el 17 o diferenta destul de mare nu il cunosti si iti are id'ul din surse necunoscute( poate ca i la dat un prieten de al tau care il cunoaste ) si mai dubios e faptul ca s-a ferit de mamele prieteneor tale. Cea mai inteligenta si simpla varianta ar fi sa il stergi de tot si sa nu te intalnesti cu el adica ii dai ignore si asa mai departe. Dar stiu ca ai acea dorinta de a te intalnii cu el, de al vedea live fata in fata, dar cum tu esti mica iti poate face orice rau sincer daca vrei sa te intalnesti cu el, intalnestete undeva in parc si pune cateva prietene sa stea prin apropiere(preferabil cineva mai mare care te poate apara) intreaba-l despre el si viata lui, nu spune prea multe despre tine si daca te invita sa mergi undeva cu el nu te duce nu! La sfarsit daca ti se pare foarte dubios nu mai vorbesti de loc cu el, dar poate fii un pustan care face glume.Sincer eu asa mi-am cunoscut cel mai bun prieten. Noroc ai grija
Va multumesc si toate opiniile voastre mi-au dat o idee vorbind si cu parintii evident va multumesc din suflet:*
Hei evident ca nu vreau sa ma intalnesc cu el si el zice ca i-am dat add pe facebook si s-a bagat in vorba cu mine si nu malasat
si daca vii tu aici sa fi tare-n gura du-te si comenteaza la altii
Auzi fa ca sa te iau pe limba ta ce nu pricepi ce varsta ai tu e varsta am eu si da logic ca am vorbit cu parintii si am dat accept sa vad cine e tu nu pricepi ca ala nu ma lasa si vezi ca nu te-am jignit si in al doi-lea rand nu e chat aici deci poti sa ma cauti si in alta parte lareintinde-o!
Si de ce mai intrii pe mes? Scimbatii id-ul? Chear nu gandesti? Si "fa" ii zici maicatii ca ea t'ea educat asa.Nici nu stiu de ce mai incerc sa iti explic ca intrebarea care ai pus'o e idioata si stupida, la fel ca tine. Fa borsi fata mea.Sa se ocupe maicata si taicatu de tine ca ei te'au facut.Sau a fost o intamplare?
In fine, decat sa iti explic tie ceva, cu mai multe usurinta imi invat pisica sa cireasca.
Da ia dai cu prraf ca pute de mers de aici ca pute sunt intrebarile mele nu stiu ce problema ai tu
Tu chiar nu poti sa ii dai iglore si gata? Esti atat de incapabila incat nu iti dai seama ca isi bate joc de tine?
De ce te lauzi pe TPU?
Vrei sa te pupam in fund?
Du-te tare si lasa'ne cu prostiile astea.
Iti place si itie, de asta nu i'ai dat ignore.
Tu nu ai alceva de facut de cat sa umpli TPU-ul cu intrebari fara rost?
Calmeaza-te si termina cu jignirile aiurea.
Pana la urma e o intrebare ca oricare alta si are dreptul la niste raspunsuri.
Sunt multe fete de varsta ei care iau teapa din cauza unor necunoscuti si unele poate vor regreta toata viata pentru o prostie de genul asta.
Asa ca daca ai un raspuns sau un sfat, scrie-l. Nu te mai flata atat. Mai mult tu umpli site-ul de comentarii fara rost care nu intereseaza pe nimeni.
O jucnesc pe ea, ca poate ii intra in cap odata sa nu ii mai bage in seama si sa le dea ignore.Cum ai zis si tu sunt multe fete de varsta ei care din cauza unor necunoscuti sufera toata viata.
Sau acel baiat doar rade de ea.
Dar atata timp cat nu i-a dat ignore si a contiunuat sa vorbesca cu el, si sa se mai si intalneasca cu el inseamna ca si ei ii placea.
Ma uimeste prostia care zace in tine. Sincer pana acum nu mi-a fost dat sa vad atata prostie la un loc. Apropo unde incape atata prostie in tine, deja vad cum da pe afara, valuri de prostie iesind din tine. Da, hai sa revenim, fetito tu de ce dai aceept la id-uri necunoscute? Sau ii dai accept si ii dai imediat ignore.Printii tai sunt de vina ca ti'au dat voie la net, si nici macar nu se intereseaza ce faci, cu cine discuti, si cu cine planuiesti sa te intalnesti. Ori ei sunt de vina, ori tu nu bagi la cap ce iti spun ei.Si o astfel de problema orice fata intreaga la minte poate sa o rezolve, in nici un caz cum faci tu.
Ma rog eu am vrut sa te ajut aratandu'ti cat de bleaga esti, dar mai forat sa te jicnesc.Am obervat de obicei la copii de genu tau nu l-e poti zice ceva cu frumosu, trebuie sa ii jignesti sa tipi la ei, sa ii faci de rusine, si atuncia inteleg.Am incercat sa faca celas lucru si cu u, dar la tine e mai grav, e prostie acuta.Esti atat de inbecila in cat nu poti sa iti rezolvi niste probleme care sunt foate des intalnite, si calea spre rezolvare e mai mult decat clara.
Arati cat de duce bibilica.Si mi se cam rupe de problemele tale. Du-te fata intalnestete cu el, invita-l la o cafea, f'ai pe plac, fa sex cu el, ca ce mare tragedie nu? Daca parintii bunica sau cine are grija de tine nu a stiut sa vorbeasca cu tine si sa te educe, de ce as fece'o eu?
Fa si tu cat de duce mintea, ca mai mult nu poti.
Daca nu vrei sa te vezi cu el, n-o face. Sincera sa fiu, eu nu m-as intalni eu el. . Iti poate face orice. Gandeste-te bine!
Tu sti cel mai bine ce ati vorbit. ce fel de persoana e. daca te simti in largul tau si in siguranta langa el. e ok. dar avand in vedere ca atunci cand a aflat ca erau si persoane adulte in jur si-a loat talpasitza...arata ca e iresponsqabil.fricos si nu si-ar asuma o relatzie cu tine daca ar sti si parinti tai.parerea mea e sa ai grija cu el.sicer la 17 baieti au numa sex in cap. s-ar putea sa profite de inocenta ta sa zic asa si sa te convinga sa faci unele chestii pe care nu ai vrea sa le faci.de genu sa iti mintzi parintzi...sa te indepartezi de prieteni.etc.parerea mea e sa il ignori. o sa se linistesca
Cine stie ce il poate duce mintea...mai bine l`ai evita... daca le vei spune parintilor, ei sigur te vor intreba de unde il stii, dc i`ai dat id`u, etc..si la cat de speriati vor fi sigur vor exagera cu siguranta ta ^^-da`o draq de javra pedofila -