| puppy16 a întrebat:

Hei. Care-i treaba cu scoala altfel, se pun absente pana la urma? Sau daca lipsim o zi întreagă se pun 6 absente la ce materii, având in vedere ca facem cu dirigintii?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa se puna absente la orele pe care le ai in ziua respectiva, dar in general nu se pun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se pun absenţe.

| IngerasulMicutz a răspuns:

Da..normal se pun..si nu se pun intr-o zi intreaga 6 absente doar daca faci cu 6 profesori in acea zi...Adica noua an
ul trecut ne-a pus absente da doar una daca lipseai o zi..la tine depinde si de diriginte.

| KeepcalmandloveToto a răspuns:

Mulţi spun că e o vrajeală că nu se pun absenţe, ele se pun la fel, acum dacă profesorii cu care ai în general ore nu îţi pun nici acum nu o să îţi pună.Dar nu ţi-aş recomandă să lipseşti!

| NI_KA_IC_XC_1993 a răspuns:

E o vrajeala iti zic eu... lipsesti, apoi duci o scutire si zici ca ai avut gripa. mare scofala, eu asa faceam mereu |laughing

| bogdan19977 a răspuns:

In scolile in care se mai face scoala cat de cat se vor pune absente dar in celelalte doar ii infrica pe elevi ca o sa se puna

| Razvan17Me a răspuns:

Da,se pun absente in toate scolile! Nu depinde de scoala, asta este o lege pentru toate scolile din Romania!

| Matei1Loredana a răspuns:

Nu se pun absente deoarece in scoala altfel nu se fac ore si este doar o joaca. De fapt in saptamana scoala altfel profesorii nici macar nu vin cu catalogul!

| isaisai a răspuns:

Nu cred ca se vor pune absente happy dar depinde de liceu sau scoalawinking si daca se vor trece cred ca absentele vor fi trecute la purtare nu la orele pe care le ai in aceea zi eu asa am auzit acuma nu stiuwinking

| GabrielaPetre a răspuns:

Hei. Scoala altfel presupune sa faci orice altceva in afara de ce se face la scoala. Am aflat sigur ca nu se pun absente, ai incredere! Funda?