| AddaSunnii a întrebat:

Hei! Ce mai faceți? Aveți ceva idei despre cum pot alunga plictiseala? Ceva ce pot face în casă. Fundă pentru cea mai interesantă idee :*

Răspuns Câştigător
| FrageAntwort a răspuns:

Întotdeauna este dificilă alegerea ''medicamentului'' potrivit care să ne scape de această ''maladie'' tot mai frecventă azi, plictiseala. Cititul ar fi o idee interesantă, mie spre exemplu îmi place, acum depinde de fiecare persoană în parte şi de preferinţele acesteia. Desigur alegerea cărţii potrivite care să te ajute ''să evadezi'' pentru un moment din rutina zilnică şi a cărei lecturări să fie în acelaşi timp placută, este mult mai dificilă, decât parcurgerea în sine a acesteia. Ai putea asculta muzică, este un fapt dovedit că aceasta alungă plictiseala, ai putea picta sau de ce nu chiar scrie, daca ai inclinaţie către aşa ceva. Însă trecând peste toate acestea, vreau sa îţi propun ceva care mie personal mi se pare cu adevărat interesant, acum depinde de alegerea ta. îţi propun să te uiţi la filme, care cu siguranţă te vor scăpa de nesfarşita plictiseală, însă este nevoie de atenţie în alegerea celui potrivit. O alternativă a filmelor sunt documentarele pe care le întalnim la televizor pe diversele programe educaţionale, dar pe care le putem găsi şi pe internet. Acestea nu te vor scăpa doar de plictiseală, ci îţi vor oferii şi nişte informaţii zic eu destul de utile şi de interesante. îţi las trei link-uri, unul cu cărţi, altul cu filme şi utimul, dar nu cel din urmă cu documentare. Sper să îţi placă, daca doreşti sugestii în legatură cu ce carte să citeşti sau ce film să urmăreşti, mi-ar face plăcere să te ajut.

Cărţi:
http://cartielectronice.blogspot.ro/

Filme:
http://www.cinemagia.ro/filme/

Documentare:
http://documentare.digitalarena.ro/

Lecturare şi vizionare plăcută!

10 răspunsuri:
| qtheodora a răspuns:

Sunt atatea lucruri de facut in casa/afara in afara de interenet.
1. Poti sa-ti creez prpriul tau jurnalsmug
2. Poti scrie o lista de dorinte.
3. Sa iesi afara in parc
4. Sa vorbesti cu prietenele/prietenii la telfon.
5. Cauta prin sertarele casei poate gasesti ceva interesant, plus faci si putin curat.
6. Uita-te prin manualele vechi/noi.
7. Fa origami.
Sunt foarte multe lucruri de facut. Sper ca te-am ajutat, Have nice day!:**

| BoboooBubuuu a răspuns:

Pai eu ma gandeam sa ma apuc de facut bratarile acelea ale prieteniei. E foarte simplu. Si daca cauti prin orase am vacut ca sunt cam 20 de lei una. Daca le dai fetelor cu 10 lei iti iese si tie ceva din chestia asta. :*

| DanScutaru a răspuns:

Eu cind sint singur acasa mereu ma antrenez, poti face orice fel de exercitii pe care le cunosti, iar cind termini te mai tavalesti pe jos. Eu cred ca asta e cea mai mare placere plus adaugi la sanatate, iar daca in timpul antrenamentului pui si muzica care iti place plictiseala dispare... Good luck

| Liana12 a răspuns:

Http://www.facebook.com/demotivalro
Have fun :*
Sper ca te am ajutat :)

| AddaSunnii explică (pentru Liana12):

Știu site-ul, sunt fană de mult laughing Mersi oricum :*

| Liana12 a răspuns (pentru AddaSunnii):

big grin si eu sunt fana de multt laughing)

| lmny a răspuns:

Ia o carte si citeste!
Nu e cea mai interesanta idee, dar cu siguranta ar fi cea mai folositoare!

| AddaSunnii explică (pentru lmny):

Citesc în timpul școlii zilnic..am citit o grămadă de cărți, dar efectiv m-am săturat.straight face

| LALAllalalalalallalalalal a răspuns:

Cand ma plictisesc mi se spune sa citesc.dar whaa.Mai bine ma uit la TV. Vorbesc cu prietenii.Dezenez.Ies la o plimbare(cu rolele, bicicleta.). Stau pe facebook si rad de pozele copiilor.laughing

| stefanflorin92 a răspuns:

Iesi din casa.