Deoarece "sa pot citi gandurile" este "luata" deja, probabil as alege sa fiu invizibil.
Asta voiam eu sa o scriu...
Puterea prajiturilor
Ti-a ramas gandul la prajiturile mele sa inteleg? Mi-am luat altele de la magazin astazi. Sunt niste buscuiti, intr-o cutie cu crema alba si la jumate cu gem. O minunatie!
O sa am cosmaruri cu biscuiti acum.
Vezi ca ai repetat de doua ori ''acum''. Nebuno!
Nu mi-am dat seama.
Stau numai cu gura pe voi!
Interesant
Cum zicea o melodie: "Noi gandim la fel".
Merci de compliment. Mi se spune des
Nu esti langa mine. Ai fi dormit afara in noaptea asta, pe un frig atat de ...placut. mwahahaha
''Simtim la fel''
Baga in cartea aia de vrajitorii '' victorie pentru tunari''/
Daca ai fi invizibila cum am sti ca faci peste 60 de lei?
Ce ganduri " malefice" ai!
Daca mai zici o data asa, ca multi care citesc, mai si cred. O sa trec ''infrangere pentru tunari''. Don't mess up with me!
Nici cea mai malefica vrajitorie nu o sa opreasca asediul tunar de sambata,, jucatorii isi iau pozitia si vor trage cu tancurile aduse din dotare, gata sa faca bucati infernul.
Si tancurile se vor defecta!
Asa ies copii ingineri/doctori.
Ramane de vazut,, chiar daca nu cred acest aspect
Daca castiga meciul, imi promiti ca ma lasi in pace?
O sa fiu un om mult mai bun daca mi se indeplineste aceasta dorinta!
Toate frustrarile vor fi sterse cu buretele/
Deci esti frustrat? nu stiam asta, de fapt stiam, insa am asteptat sa o spui tu.
Ma bucur ca voi fi si eu mai linistita.
Tu crezi ca eu imi arunc frustrarile pe tine sau pe net? Pastrez pentru mine ceea ce ma deranjeaza,, nu e ok sa ma exteriorizez in fata altora, dar iti pot zice ca am anumite frustrari ce tin de mai multe domenii.
N-are legatura cu tine acest aspect, nu-ti mai da coarne/
Bla bla bla!
Eu vreo doua puteri. sa fiu imaginara si sa citest gandurile oamenilor...hahahahhahahahahahahhahhaha
Fain de tine
Daaa:*
Să zbor sau să fiu foarte rapidă sau să citesc gândurile sau să fiu foarte inteligentă.