Uite twitteru lui johny depp, poate ai noroc
https://twitter.com/#!/johnydepp007
In viata ta n-o sa ai ocazia sa vorbesti cu Johny Depp pe messenger, pentru ca nu-si va da id-ul tocmai din acest motiv. Nimeni din categoria lui n-ar vrea 100 de fete disperate care sa-l streseze toata ziua. Daca Johny Depp n-ar fi actor si ar fi un tip obisnuit ai mai vrea id-ul lui? Nu prea cred. E si el o persoana normala, in afara de faptul ca el e actor si alt barbat e medic, arhitect, cioban, etc. Si Johny Depp merge la WC, injura, scuipa, fumeaza. E doar o persoana.
Cred ca ma confunzi cu una din persoanele acelea care plng si tipa cand vad filme cu johnny depp! Pai nu e asa! Sunt doar un fan amarat... stiu ca sunt foarte multi care ar face orice sa il vada! pai eu nu sunt asa! stiu ca sunt fani ce ii trimit scrisori saptamanal! pai nu e cazul meu! stiu ca fix mie, dar si multor altora nu le va accepta prietenia! dar ce pierd daca sper? NIMIC! Nu nu vad care e problema ta cu faptul ca as vrea sa vorbesc cu johnny depp! Vorbesc engleza la perfectie deci nu e o problema faptul ca nu e roman! da e o persoana normala!
Insa e si un mare actor! informeaza.te putin inainte sa scrii ceva! Stiu ca sunt 99, 9% sanse sa nu imi accepte prietenia pe messenger chiar si daca i-as gasi adresa! si totusi, nu inteleg cu ce te deranjeaza ca ii sunt fan! e o persoana normala, doar ca pe langa asta e si un mare actor! si mie imi place si mai sunt multi altii ca mine
Daca tu o sa vorbesti vreodata in viata ta cu Johny Depp eu te las sa-mi dai un pumn in gura si pe urma sa radem amandoi de ce prost sunt. Dar pana atunci dragul meu, 13 CRIS, iti urez mult succes in cautarile tale seculare si iti doresc ca intr-o buna zi sa joci o partida de sah cu Johny Depp, poate chiar sa mergeti la agatat impreuna, ca la urma urmei e doar un tip normal, pe langa faptul ca e un mare actor. Pai DEH, ce, lui nu-i place agatatul crezi?
mersi! si daca totusi se va intampla? desi nu e probabil nici 1% si totusi... dace se va intampla sa dau macar ochii cu el, o sa te doara!
:O mersi! promit sa nu dau asa de tare cand te voi lovi :*
Cris de la Cristina sau de la Cristi?
Cristina
P.S. sigur ala e twitterul lui Johnny? ca mai sunt alte cateva! Dar mersi
Alealalte sunt facute de fani
Deci esti sigura ca vrei sa dormi la mine in seara asta, amandoi, in cada, in apa cu spuma?
Ok,ok! daca insisti
Ok. Stiam ca vrei si tu asta, doar ca te-ai lasat mai greu .
Bafta!
mersi! caci voi avea nevoie
Citeste mai sus sa vezi ce ai acceptat!
dar stiam ce ai scris Te-am asteptat aseara, da nu ai mai venit sa ma iei
E lasa sa mai cresti putin si te iau!
Bafta in incercarea ta de a vorbi cu Johny Depp.
Astept ! mersi! repet, voi avea mare nevoie! Dar cine stie, poate intr-o zi(peste cativa ani buni) ne vom intalni in America! Si daca va fi asa ii voi cere un autograf si pentru tine pe care ti.l voi da dupa ce iti dau un pumn in fata
Ok. Dar daca nu o sa vorbesti in 10 ani cu Johny Depp, eu ce sa-ti fac?
Sa astepti! nu ca ai avea de ales.
Buna dimineata.
Uite twitteru lui johny depp, poate ai noroc
https://twitter.com/#!/johnydepp007
Imi pare rau sa te anunt dar Johnny nu are nici un fel de cont pe vreo retea sociala, nici macar telefon mobil nu avea pana in 2012. Asa ca acel twitter este 100% fals.