| sugus_8036 a întrebat:

Hei dati-mi nsi mie niste statusuri pentru fete ceva mai noi si misto. dau funda:X.:*

Răspuns Câştigător
| CαяσLiηα a răspuns:

Dragostea sa fie ceea ce te motiveaza, forta ce te impulsioneaza in tot ceea ce faci.
Atunci cand exista dragoste, sufletul prinde aripi si zboara acolo unde vrem sa-l trimitem, indiferent de obstacole sau distanta.
Toate veneau treceau dar nimic nu ramanea. Nici macar ratatu ala care puteam sa jur ca ma iubea.
Traiesteti viata fara frica, ataca obstacolele din calea ta si demonstreaza ca le poti suporta.
Dificultatea nu e în a găsi un prieten pentru care să mori, ci de a găsi un prieten pentru care merită să mori.

3 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Un mut ii spune surdului ca orbul a vazut un paralizat fugind!rolling on the floorrolling on the floorlaughinghappybig grin

Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.

Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:Eu si Restul...

Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fata casei:salvarea, politzia sh pompierii...

Daca as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine: te iubesc si te voi iubi mereu

eu vreau sa ajut si nu am nevoie de funda dar...ms oricum

| Alina_9592 a răspuns:

[sa te imparti intre mine si viata ta].[nu stiu frate e km aiurea].[dar stii ramane la alegerea ta].[ori EU].[ori golanimea ta].[aaaa! DA!].[stiam asta de mult].[ca crezi fraiere ca de mine te-ai folosit mult].[scuze].[pardon nu-i asa].[eu st nesimtita care te folosea]laughinglaughing

| Alina_9592 a răspuns:

Si totusi ia mi-a spus odata. FATA. uita. lasa. treaca.iarta.fiii uh tare.ca sa-ti cada el la picioare:-Jsigh

de azi in colo am sa spun STOP.de azi in colo nu ma mai joc.
m-am saturat sa fiu ramita.de aceeasti persoana tampita

Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul

satena[.]mikutzzza[.]firava[.]ochi verzi[.]corp de felina[.]privire divina [.]are tot ce vrei si ce-ti doresti chestia e sa stii cum so iubestiwinkingwinkingwinking

:X:X[am jurat].[ca de ea n-am sa ma despart].[co s-o ajut toata viata].[la bine la rau] [si ea m-a ajutat mereu] [e un inger in viata mea].[surioara pe care mi-am dorito toata viata]