Fiul isi intreaba tatal:tata noi din ce ne tragem?, tatal:din adam si eva, fiule.Se duce fiul la mama sa si o intreaba la fel, mama:din maimute fiule.Fiul se duce la tatal sau si ii spune ca mama i-a zis se trage din maimute nu din oameni. Tatal atunci spune:Fiule, fiecare are neamul lui.
Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige :
– Cine s-a culcat cu nevastă-mea?
Nu zice nimeni nimic. Bărbatul mai strigă o dată:
– Cine s-a culcat cu nevastă-mea?! Începe unul să râdă.
– Ce e aşa amuzant?
– Nu ai destule gloanţe. Inainte de inmormantare, sotul intra in camera rece pentru a-si vedea soacra pentru ultima data si bufneste in plans.
Sotia:
- De ce naiba plangi, n-ai placut-o pe mama niciodata!
Sotul:
- Stiu, da’ mi s-a parut ca se misca! Un canibal se duce la morga
Canibal:As dori cenusa unui mort.
Doctorul:De ce?
Ca…nibalul:Sa imi fac un ness! Doi cocosi vobeau …
- Hai ma pana la alimentara … - Ce pana mea sa facem noi la alimentara?! - Hai ma prostule … vedem si noi puicute goale Bunica era pe patul de moarte, isi cheama nepotul la capataiul ei si spune:
- Nepoate, vreau ca tu sa mostenesti averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractorul si toate animalele de casa plus cele 22 de milioane toate vor fi ale tale
- Wowww! exclama nepotul. Multumesc bunico, nu stiam ca ai asa o avere. Unde este ferma de care vorbesti?
Bunica raspunde, dandu-si ultima suflare:
- Pe Facebook
!
Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie… Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:
- Ba, fraiere, uite o poza cu mine!
- Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai. Un tigan la restaurant:
-Ospatar, un rom aici!
-Te-am vazut, da-te dracu…:))) Dintii catre limba : – Daca te presam putin te putem taia! Limba : – O singura injuratura daca rostesc unei persoane zburati toti 32! O tanara statea pe o banca in parc, cand un individ ce parea boschetar se aseaza langa ea si o intreaba:
– Domnisoara, vreti sa va culcati cu mine?!
– Nu!
– Atunci, va rog sa plecati din patul meu! Suna soneria. Sotia
disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un
glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie…te scap… dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa.
Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce
priveste apa…va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta
de nerefuzat pentru o croaziera pe mar…e, impreuna cu toate
prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o
furtuna. Femeia iar se roaga:
- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei…dar acum,
gandeste-te… sunt atatia oameni nevinovati…pentru mine o sa omori
toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde:
- De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate… Vine primul fiu acasa:
- Tata, da-mi cinci milioane ca am lasat-o pe una gravida.
Vine si al doilea fiu:
- Tata, da-mi sapte milioane ca am lasat-o pe una gravida.
Vine si fiica:
- Tata, am ramas gravida.
Tatal:
- In sfarsit se mai si incaseaza!
Bulă, cînd era mic, se duce la ta-su şi îl întreabă:
- Tată, ce e ăla penis?
Tatăl se deschide la şliţ şi îi arată obiectul lui Bulă:
- Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect!
A doua zi, la şcoală, Bulă îşi cheamă colegii, îşi deschide şliţul, scoate obiectul şi le spune:
- Băieţi, acesta este un penis, iar ca fapt divers, dacă era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect.
Vorbeste Strula bu Bula la telefon si ii zice: -Hai ma daca te crezi smecher vino la mine sa vedem care e mai puternic! Sa vedem care castiga lupta!
La care Bula ii raspunde: -Vin ma vin...da' dupa ma duci acasa?
Se duce Bula intr-un bar si intreaba : Cine e ma cel mai tare de aici? Nu raspunde nimeni. Iese Bula afara si dupa 10 min intra cu un ochi umflat, iar intreaba : cine e ma cel mai tare de aici? nimeni nu raspunde din nou. Se duce Bula afara si dupa 20 de min se intoarce batut mar cu ambii ochi umflati. Iar intraba : cine e ma cel mai tare de aici? Raspunde cineva din spate : eu ma eu. Bula : atunci hai si cu mine afara ca ma bate unu de o jumatate de ora!
Doi muncitori lucrau la un stalp de inalta tensiune. La un momentdat unul dintre ei de sus de pe stalp urla catre celalalt care era jos:
- Bah, vezi ca sunt doua cabluri jos acolo, le vezi?
- Da, raspunse celalalt.
- Ei bine pune mana pe unul dintr ele.
Cel de jos lua un cablu in mana la care cel de sus il intreaba:
- Ei, simti ceva?
- Nu, raspunse cel de jos.
- Ei bine pe celalalt sa nu pui mana ca are 30.000 de volti in el!
Un oltean diskuta cu un moldovanba, la voi mortii se ingroapa cu popa?, la care moldoveanu ii raspundenu, popa ramine afara
Anyta2000 întreabă: