La sociale ai romana, istorie, geografie
Filo:engleza, franceza, romana, germana, dintr-a 10 cica nu mai faci mate, de fapt am impresia ca ramai doar cu o ora doaua cel mult pe saptamana...
Trebuie sa vezi cu ce ti-ar placea sa lucrezi in viitor si care profil te-ar ajuta mai mult
Trecele pe amandoua in ordinea mediei de admitere, ce parere ai?
Eu sunt la filo intensiv engleza si dau teza la limba romana, limba engleza, istorie/geografie si limba latina.
Daca iti place cat de cat engleza si romana te descurci, nu e asa de greu.
Ramne la alegerea ta...
Bafta!
Daca nu iti plac limbile straine si engleza, nu iti recomand sa te duci la filologie.Du-te la stiinte sociale.
Alegi profilul la care consideri ca o sa te descurci. La filologie o sa dai teza la limba straina la care esti avansata, romana si istorie sau geografie, la alegere; iar la sociale dai teza la o limba straina, romana si logica/istorie sau geografie... cel putin asa am auzit de la colegele de la alte profile. Eu sunt la matematica-informatica si sa-ti spun sincer ca este foarte bine si ai mai multe avantaje pe acest profil, de ex: dupa ce o sa termini liceul o sa iesi cu o diploma pe care o poti folosi la unele facultati, oricum... faci cum consideri tu mai bine. Parerea mea e ca dintre sociale si filologie mai bine alegi stiintele sociale deoarece consider ca este materia mai usoara.