| ღMikyღ a întrebat:

Hei dragilor :* Baiatul de care imi place vrea fete 90-60-90..atunci au incetat sentimentele mele pentru el si am zis ca cine ma place,ma place si daca am mai putin sau contrariu, dar in realitate am mai putin, tongue Eu nu vreau iubire bazata pe aspect fizic 100%, conteaza si daca esti un nemernic sau daca esti o fire extrem de buna care ar face orice ca persoana de langa ea sa fie fericita. M-am gandit: cand o sa mai cresc si o sa arat mai bine decat acum (cu siguranta), nu o sa mai simt nimic pentru el si o sa vada ce a pierdut, nu ca sa ii fac in ciuda,dar si daca vreau si daca nu,tot asta se va intampla. Ma sustineti? happy Care e parerea voastra? Si, acum,alta intrebare, este adevarat ca dupa ce iti vine menstruatia te dezvolti?(am nevoie de raspunsul mai exact daca ma dezvolt la sani) big grin Va pupi :*

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Dar el si-a pus intrebarea daca pe el il plac acele fete? Ca alea vor ceva gen Columbeanu.Masina,vila,etc.Nu un putica ca el.

4 răspunsuri:
| MusicON95 a răspuns:

La 11-13 ani ai tai ar trebui sa-ti vezi de scoala. iti spun ca un prietenwinking

| Happyjump a răspuns:

Nu te mai gândi la el, e un putalau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca n-ai menstruatie inseamna ca ai maxim 12 ani. Tu la 12 ani asemenea griji ai?
Vai de pensia mea, daca o sa mi-o platesti tu.

| Me01 a răspuns:

Cand o sa cresti o să-ți dai seama singura ca acel băiat nu o sa găsească 90-60-90. Căti ani are băiatul ăla?
Da o sa te dezvolți cand îți vine menstruatia si pana la 18-20 de ani ai timp sa te dezvolți si cu siguranță o să-ți crească sânii.