MDA... scuze eu nu ma prea pricep la facebook dar incearca codul pe care il sti daca nu prea vad cum ai putea sa il reactivezi, dar il poti sterge si sa iti faci unu cu acelasi nume si adresa si o parola noua daca vrei sa il stergi aceseaza //www.facebook.com/deactivate.php, bafta sper ca te-am ajutat cu ceva
Nu faceam nici-o prezenta Uita-te mai jos ca mi-am spus problema
Ah, ok atunci :D.
Ca sa raspund la intrebarea ta, sincer sa fiu nu prea am inteles. Daca ti-ai dezactivat contul de fb pentru un timp, ca sa il reactivezi trebuie doar sa te loghezi si sa dai un click. Poate sa iti ceara sa identifici niste prieteni si sa introduci niste date, dar totul este usor si intuitiv si ar trebui sa iti iasa din prima. Nu mai stiu exact cum se desfasura procesul.
Eventual, poti sa te uiti si pe aici: http://www.facebook.com/help/?faq=212666185422169
Ceva de genul asta mi s-a intamplat si mie... s-ar putea sa fie din cauza cuiva care probabil ti-a spart parola sau din cauza aplicatiilor/jocurilor si altor prostii de pe facebook care iti folosesc informatiile personale eu am raspuns la acele intrebari..erau ceva de genul cine este in acea poza si erau poze de-ale mele si trebuia sa identific persoana resepctiva pentru a se asigura ca acela este contul meu...acum nu stiu daca si la tine este la fel
Deci... In principiu este vorba de un cont de Facebook.Am contul de ceva timp si ieri cand am vrut sa intru pe el mi-a aparut ca trebuie sa raspund la intrebarea de securitate daca vreau sa mai intru pe el ( gen sa-l reactivez ) Eu ma gandesc ca cineva mi-a intrat pe cont si mi la dezactivat. Din cate am auzit, contul se mai poate reactiva prin niste metode... Sper ca-ati inteles ce-am vrut sa zic ( stiu raspunsul la intrebarea de securitate )
PS. Daca cineva are idee cum as puteam reactiva contul gen, sa-mi lese id-ul lui printr-un mesaj sau vi-l las eu.Multumesc anticipat!
ma7r1x întreabă: