| MădăST a întrebat:

Hei! Este cineva online aici sa ma ajute si pe mine cu ceva?

28 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Depinde ce fel de ajutor

| MădăST explică (pentru MenInShadow):

Uita-te mai jos :*

| IMC90 a răspuns:

Daca ne spui si cu ce, poate te luam in seama

| ClaraLove a răspuns:

Cu ce sa te ajut?

| Darcos a răspuns:

Da, este...

| alin_9439 a răspuns:

Probabil ea nu mia e onbig grin

| MădăST explică (pentru alin_9439):

Sunt, am scris acu

| alin_9439 a răspuns:

SCZ DE mia(mai)

| alin_9439 a răspuns:

MDA... scuze eu nu ma prea pricep la facebook dar incearca codul pe care il sti daca nu prea vad cum ai putea sa il reactivezi, dar il poti sterge si sa iti faci unu cu acelasi nume si adresa si o parola noua daca vrei sa il stergi aceseaza //www.facebook.com/deactivate.php, bafta sper ca te-am ajutat cu ceva

| thecakeisalie a răspuns:

Sunt sigur ca doar faceai prezenta. Te iert, atunci. happy

| MădăST explică (pentru thecakeisalie):

Nu faceam nici-o prezenta laughing Uita-te mai jos ca mi-am spus problema

| thecakeisalie a răspuns (pentru MădăST):

Ah, ok atunci :D.
Ca sa raspund la intrebarea ta, sincer sa fiu nu prea am inteles. Daca ti-ai dezactivat contul de fb pentru un timp, ca sa il reactivezi trebuie doar sa te loghezi si sa dai un click. Poate sa iti ceara sa identifici niste prieteni si sa introduci niste date, dar totul este usor si intuitiv si ar trebui sa iti iasa din prima. Nu mai stiu exact cum se desfasura procesul.

Eventual, poti sa te uiti si pe aici: http://www.facebook.com/help/?faq=212666185422169

| ionut931 a răspuns:

Te ascult happy

| MădăST explică (pentru ionut931):

Am postat mai jos intrebarea :*

| Knz96 a răspuns:

Cu ce?

| Laryyy97 a răspuns:

Depinde despre ce este vorba happy

| MădăST explică (pentru Laryyy97):

Am postat acu si intrebarea :*

| Laryyy97 a răspuns (pentru MădăST):

Ceva de genul asta mi s-a intamplat si mie... s-ar putea sa fie din cauza cuiva care probabil ti-a spart parola sau din cauza aplicatiilor/jocurilor si altor prostii de pe facebook care iti folosesc informatiile personalewinking eu am raspuns la acele intrebari..erau ceva de genul cine este in acea poza si erau poze de-ale mele si trebuia sa identific persoana resepctiva pentru a se asigura ca acela este contul meu...acum nu stiu daca si la tine este la fel happy

| MădăST explică (pentru Laryyy97):

Si mie mi-au dat aia cu tag friends. Dar acum mi l-au dezactivat iarasi. Faza e ca-mi spun sa pun raspunsul la intrebarea de securitate. Dar nu-mi dau niciun loc unde as putea scrie raspunsul gen laughing

| Laryyy97 a răspuns (pentru MădăST):

laughing atunci astia de la facebook sunt prosti laughing

| alin_9439 a răspuns (pentru Laryyy97):

Incerca varianta mea si stergelbig grin

| Ruxi00 a răspuns:

Sunt on. Dar cu ce vrei sa te ajut? raised eyebrows

| MădăST explică:

Deci... In principiu este vorba de un cont de Facebook.Am contul de ceva timp si ieri cand am vrut sa intru pe el mi-a aparut ca trebuie sa raspund la intrebarea de securitate daca vreau sa mai intru pe el ( gen sa-l reactivez ) Eu ma gandesc ca cineva mi-a intrat pe cont si mi la dezactivat. Din cate am auzit, contul se mai poate reactiva prin niste metode... Sper ca-ati inteles ce-am vrut sa zic laughing ( stiu raspunsul la intrebarea de securitate )

PS. Daca cineva are idee cum as puteam reactiva contul gen, sa-mi lese id-ul lui printr-un mesaj sau vi-l las eu.Multumesc anticipat!

| ionut931 a răspuns (pentru MădăST):

Eu mi-am dezactivat contul de facebook, dar il pot reactiva oricand introducand datele mele de logare, cel putin asa am citit, succes happy

| Ruxi00 a răspuns (pentru MădăST):

Te bagi in cont, raspunzi la intrebarea de securitate, si ai cont ul de facebook. Si daca nu iti merge sau nustu ce. Spune-mi. laughing

| MădăST explică (pentru Ruxi00):

Nu-mi merge.Mai bine lasa-mi id-u tau printr-un mesaj, sau ti-l dau eu laughing Sa vorbim pe mess

| Ruxi00 a răspuns (pentru MădăST):

Pai de ce nu iti merge? laughing Ce iti apare? Sau daca nu fa-ti alt cont.winking

| Ukraine a răspuns:

Ar fi fost mai bine sa pui direct intrebarea.