| FallingDown a întrebat:

Hei. eu fac bascket de 7 ani..si nu.mi mai place, m.am saturat. dar mi.e frica sa.i spui tatei tine mult la sportul asta si eu l.am facut pentru ca era mandru de mine..nu a putut fi de sora mea si m.am gandit sa fie de mine.dar de mult incerc sa.i zic si nu stiu, plang in fiecare seara, pentru ca din cauza sportului astuia am plans in multe seri si m.am certat cu tata. sugestii?. sad

3 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Sa te lasi daca faci cu sile, parintii mei nu au vrut sa fac culturism ( fiindca ajunsem un pic prea departe, dar fara steroizi ) si tot fac culturism si acum doar ma mentin happy nu mai vr sa pun

| InstructorulTauDeFitness a răspuns:

Mai bine spune-i ca nu vrei sa mergi la baschet si du-te la un sport care iti place. Daca tot nu reusesti atunci mai asteapta pana la 18 ani si faci ce vrei tu dupa aia.

| Radulow a răspuns:

Pai sfatu meu e asta ai vazut vre odata hi school music pai sitoatia ta e ca a lui troi vezi tu daca nu vrei nu mai face dar totusi mai joaca ca e pacat totusi daca poti sa faci altceva e super insa daca nu te pricepi la alt ceva este cam naspa in fina spune-i este cel mai bine parinti ne iubesc si vor sa stie ca ne este bine si ca suntem fericiti tata a facut toate sporturi; e si era perfect pana s-a oprit la handbal asta i-a facut mare placere era bun da a suferit un accident la coloana si na mai avut voie sa joace///.