| Biiiultes a întrebat:

Hei fetelorhappy Ce jocuri jukati la o petrecere in >pijamale?:
Vreau sa dau o petrecere si nu stiu ce jocuri sa jukam
vreau ideei >geniale:

Răspuns Câştigător
| iulia_9095 a răspuns:

1. tripple dog=ca un fel de adevar si provoacre numai ca e numai cu provocari, toti membrii jocului sunt obligati sa-si lase toate ob. de valoare care le au la ei in mijlocul cercului unde stati voi(+bijuterii si accesorii ca sa nu va puteti folosii de ele in timpul jocului)o luati pe rand, fiecare va fi provoacta si isi alege de cine vrea(o pers. nu trebuie. sa provoace de 2 ori pe cineva)iar daca acea pers. nu face provoacre i se vor lua lucrurile pentru o zi
2.advar si provoacre/flori, fete sau baieti
3.telefonul american(ca un fel de telefonul fara fir,cineva se duce in fata fara sau auda ce vb. ceilalti,restul' isi spun cuvinte la urechie,de obicei prostiilaughing,iar dupa ce-au spus toti,vine cel din fata si pune tot felul de intreari,pe rand,fiecarul juactor, iar jucatorul trebuie sa raspunda cu, cuvatul pe care i l-a spus jucatorul de lanag el
3.matzele incurcate,cineva se duce in fata si isi pune maineile la ochi, restul' se aseaza intr-un cerc si se ia de mana apoi fara sa-si de drumul la maine se incurca, iar cel din fata trebuie sa-i descurce atunci cand este gata
4.ca un fel de" baba oarba"-se aseaja intr-un cerc,cineva sta legat la ochi in mijloc si trebuie sa puna mana pe un juactor si sa-l ghiceasca dupa imbracaminte, par, trasaturi.etc
hmmm...cam atatea imi vin acum prin minte, distrctie placuta!

9 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Singurele jocuri la care mă gândesc momentan sunt adevăr sau provocare şi cărţi. Însă puteţi face o grămadă de alte lucruri amuzante! De obicei la o petrecere nu stai şi planifici programul pentru fiecare secundă, ci mai degrabă laşi totul să vină de la sine. O să vedeţi că o să ajungeţi să faceţi toate nebuniile şi prostiile posibile!

| perenasop a răspuns:

Heii big grin

Pai exista un top al activitatilor pentru petreceri in pijamalebig grinbig grin.
9.Ghiceste desenul thinking
Una dintre voi deseneaza ceva pe o foaie iar voi trebuie sa ghiciti ce este

8. Dansul
Da.ti muzica la maxim si incepeti un adevarat disco

7.Parada modei
Luati haine bune pe voi si creati o adevarata competitie a modei big grinbig grin

6.Sa papambig grin
Protagonistele unei petreceri in pijamale nu trebuie sa fie infometate.Pregatiti o masa copioasa si desfatati-va cu ce avetio mai bun in frigider.

5.Sedinta de spiritism
Inchideti toate luminile, formati un cerc, prindeti-va de maini si convocati anumite spirite.A da ...Nu uitati sa zice Aaammmmmmmlaughinglaughing

4. Povesti de groaza
Povestiti cele mai terifiante povestiri pe care le.ati auzit sau chiar ati luat parte la ele.

3.Bataie cu perne
Luati fiecare cate o perna si creati un adevarat ring de boxwinking

2.Adevar sau provocare
Stiti de asta nu mai trebuie sa va explic happy

Siii.Activitatea de pe locul I.Este.

BARFA
Cui nu.i place sa barfeasca. sincer mie nu.mi prea place barfa.Dar noah.Nu prea conteaza parerea mea.Important e sa va simtiti voi bine big grinbig grin
Psst.Mai este ceva.Cel mai mare secret al petreceri in pijamale e ca parinti tai sa nu fie acasa laughinglaughing

Have fun!big grinbig grin

PA PA!

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

Pai, la o petrecere in pijama puteti sa va machiati, sa va faceti parul, tratamente ca la SPA, manichiura, pedichiura, jocuri, karaoke, dans, gatit etc. De mancat va luati niste snacksuri, sandwichuri, pizza si ce va mai place, va puteti uita la un film, o comedie ar merge, povestiti, sa va bateti cu pernele, sa va faceti unghiile si va culcati dimineata devreme.hee hee Funda?

| Mârr a răspuns:

Pai noi am jucat Adevar sau Provocare dar asa cu pupici:* sau mai puteti juca Monopoly...

| CubDeGheață a răspuns:

Adevar sau provocare.
Sa ne marturisim secretele.
Sa ne machem legate la ochi.
Baba oarba prin toata casa rolling on the floor. Crede`ma e amuzant mai ales cand se loveste cel care cauta de cate ceva...
Hmmthinking Un concurs de dans.
Un concurs de miss thinking
Sa spuneti povesti cu fantome si tot felul' de d'astea.
Jucati ascunsa (daca ai unde sa te ascunzi).
Karaoke...

Funda?

| Skumpkatine a răspuns:

Adevar sau Provocare, Karaoke, Pupici(Scri pe niste foi de hartie toate numele voastre pe biletele diferite.Le impachetezi si le arunci iar fiecare trebuie sa ia un biletel si daca scrie de exp.Mara o pupi pe Mara), concurs de dans, sa va machiati singure la ochi! PAaaa!

| Biiiultes explică:

Va multumesc tuturor:X:X:X

| AndreeaAmzu a răspuns:

Ai aici cateva jocuri pe care le poti desfasura si la petreceri in pijamale: https://prietenulmeuvirtual.ro/jocuri-si-activitati-de-zi-aniversara/