Http://www.scritube.com/......322614.php
Citeste aici [ un pic mai jos]
ACEST SEMN FACUT CU DEGETELE MAINII (foto dreapta si jos) simbolizeaza coarnele satanei. Ca si steaua cu cinci colturi, acest simbol este prezent aproape peste tot in muzica rock, facut atat de cantaretii de muzica rock cat si de fani in timpul concertelor. Precum Hristos tine degetele mainii drepte incat sa formeze numele Lui (foto stanga), iar preotii dau binecuvantarea celor din biserica, asa si Aton LaVey, intemeietorul bisericii sataniste din America tine degetele pentru a simboliza coarnele satanei.
si celalalt : ASA-ZISUL SEMN AL PACII nu este altceva decat o emblema satanista, si cea mai mare batjocorire a Sfintei Cruci. Am aflat provenienta ei, sa vedem in continuare cateva poze cu rockeri care o afiseaza in timpul concertelor.
1 semnul rokarilor sau al muzicii mai sgomotoase rock/house si 2 tot la fel numai cei care asculta roc in general il fac pe 2
funda?
Pai nu stiu sigur dar cred ca raspunsul la intrebarea 1 este semnul muzicii ROCK si la 2 semnul ala inseamna RATAT sau RATATA asa stiam eu
Davyduchiha2001 întreabă: