| alexandra2222 a întrebat:

Hei! :* Imi puteti da niste idei ce-as putea ace eu si prietenele mele azi big grin ca am ramas in pana de idei laughing Dau funda! big grin

4 răspunsuri:
| Andreea99009 a răspuns:

Daca sunteti acasa la cineva va dau un mic joculet foarte distractiv.

Luati fiecare mai multe hartiute si scrieti pe ele provocari, fara ca celalalte sa vada. Apoi puneti-le pe toate la un loc, amestecati-le si trageti cate una, pe rand.

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Buna,pai puteti sa va plimbati prin parc sau prin oras, sa megeti in club laughing,(daca este seara ) bataie in pijamale, sa va uitati la un film si... cam atat. Sper ca te-am ajutat... funda?

| PrintesaPerfecta a răspuns:

Ati putea sa va cumparati dulciuri, seminte si sa va amintiti de lucrurile ce le-ati facut cand erati mai mici.Ati putea sa chemati mai multi prieteni si sa dati o petrecere in aer liber cu muzica, cu mancare happy. Daca una dintre voi are piscina mergeti si va scaldati putin.Ati putea sa va faceti unghiile, sa va machiati, sa va coafati parul...Ati mai putea sa incercati senzatii tari cum ar fi sa va dati pe o placa de skateboardwinking.Sau sa faceti poze in locuri care credeti ca sunt frumoase big grin! Sper ca v-am ajutat :*!

| oPerfectFaraTine a răspuns:

Buna ...Alexandra pai ati putea sa faceti poze. si sa cantati pe drum ca nebunele. sa manacti seminte sa va jucati TOMAPAN. nu stiu. thinking Sa faceti un concurs de dans. sau. sa faceti ceva dulce[ gaitit ] sa spune-ti bancurii, glume etc.