| Dianna_8523 a întrebat:

Imi puteti recomanda si mie niste carti de citit in timpul liber? Sunt clasa a 7-a happy

5 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Stapanul Inelelor

| Crya a răspuns:

Nu stiu daca cumva ai citit, dar eu te-as sfatui sa sitesti "Ciresarii" de Constantin Chirita. Mie mi-a placut foarte mult. Are destule volume dar crede-ma: eu odata ce am prins firul povestii nu m-am putut opri pana nu am terminat intreg romanul.big grin

E o carte supeeeer! Eu cred ca meritawinking

| BloodPrison a răspuns:

Singur pe lume de hector malot
Morometii – Marin Preda

Baltagul – Mihail Sadoveanu

Doi ani de vacanta – Jules Verne

Calatoriile lui Guliver – Jonathan Swift

David Coperfield – Charles Dickens

Gargantua si Pantagruel – Francois Rebelais

Robinson Crusoe – Daniel Defone

Zece negri mititei – Agatha Christie

| AnonimuXYZ a răspuns:

Buna! imi pare bine ca esti interesata de citit. si eu sunt tot din clasa a 7-a si cititul este una dintre pasiunile mele. nu stiu ce ai mai citit si ce nu, dar iti voi recomanda niste carti pe care le-am citit si care chiar mi-au placut

Cei trei muschetari; Contele de Monte-Cristo de Alexandre Dumas,
Elevul Dima dintr-a saptea-Mihail Drumes( este una dintre cartile care chiar m-a impresionat, fiind vorba de un adolescent ca si noi. e o carte f interesanta)
La Medeleni-Ionel Teodoreanu( de asemenea o carte foarte frumoasa, sunt 3 volume si de asemenea este una dintre cartile pe care nu le voi uita foarte usor)
iti recomand de asemenea sa citesti carti ale lui Jules Verne.
in ultima vreme pur si simplu m-am indragostit de cartile Agathei Christie. le citesc in continuu( acum depinde si de gustul fiecaruia).
iti recomand de asemenea si cartile pe care le-a spus anca, sunt ff bune de asemenea.
Marile Sperante de Charles Dickens a fost o carte intr-adevar impresionanta.
daca vrei sa nu citesti romane, ci povestiri mai scurte, ti-l recomand pe I.L. Caragiale sau iti recomand sa citesti Recreatia Mare de Mircea Santimbreanu. Ce e drept, Recreatia Mare poate fi mai mult pentru copiii mai micuti happy contine scurte povesti amuzante, si imi amintesc ca ultima data cand am citit-o(...acum ani) mi-a placut foarte mult. nu stiu daca ar mai avea acelasi farmec la varsta asta, dar poti sa o incerci happy

| anonim131 a răspuns:

Daca iti plac cartile cu vampiri. mult ravnita serie ''Twilight'',''the vampire diaries''(eu le citesc si sunt superbe)''Vampirii din Morganville'';''Nu plange sub clar de luna''.
Daca vrei drama/romantic''La rascruce de vanturi''e superba desi e un pic cam grea.,''Invitatie la vals''-Mihail Drumes.
Cronicile din Narnia, Jurnalul unui pusti.
Sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat happy

Întrebări similare