| anutza6117 a întrebat:

Hei,maine dau test initial la informatica, dar eu am facut in clasa a 3-a,dar ce te putea invata atunci,sa desenezi pe point, ma rog.dar a spus ca ne trece notele in catalog, chiar daca nu am mai facut.imi dati si mia niste modele de test, ca n-am dat nici o data la info.ms funda kiss

Răspuns Câştigător
| lunetistulnr1 a răspuns:

Nu modelele trebuie sa te intereseze

1.Algoritm(sigur)
2.Pascal(esentiale)
3C++ (esentialele pentru. foaie)
4 Word, Excel, PPoint(Necesare)
5 Problabil sa rezulvi ceva probleme!

Si testele n-ar trebui sa se treaca in calculator!

5 răspunsuri:
| teotaur a răspuns:

Test la info... Asa ceva nu exista! doar cand esti mai mare, probabil ca te intraba despre calculator ce forma are mousul sau dint+astea...

| hunterpainting a răspuns:

Testele astea le fac profii pentru fiecare clasa in parte, n-avem ce sa-ti dam de data asta

| s4nto a răspuns:

Test nu stiu daca iti va da. Cel mai probabil sa faci practici pe pc. Adica sa faci spre exemplu o factura in exel, sa creezi un document in word ...etc. Chestii esentiale care cred ca le stie oricine in ziua de azi. In cel mai rau caz iti va pune un test scris si te va intreba ce este harware, software si lucruri asa simple, nu te ingrijora oricine stie cate putin din informatica va putea trece examenul cu brio. Succes!

| anutza6117 explică:

Mi-a data test si nu il trece in calculator

| anutza6117 explică:

Mi-a dat test ieri, nu am raspuns corect la toate, doar la vreo trei intrebari din 7hee hee.da nu kreka le trece in catalog. nimeni nu a stiut la test