| beibiisweet a întrebat:

Hei! mi-am propus sa ma schimb(si la caracter si la aspect). problema e ca eu sunt foarte slaba si foarte inalta si as vrea sa ma ingras cat mai repede.ma poate ajuta cineva? funda:*

Răspuns Câştigător
| AndruCriistina a răspuns:

Acum depinde si de corpul tauwinking. Incearca sa mananci de multe ori pe zi maxim de 5, de fiecare data cand mananci mananca putin ca dupa sa iti intre iar pofta de mancare si tot asa.Alt lucru este sa mananci dulciuri si sa bei apa maxim un litru.Un mic sfat sa nu mananci foarte multa junk-food!winking Sper ca te-am putut ajuta :*

5 răspunsuri:
| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! Mananca multa mancare la pranz si dulciuri si mananca foarte mult seara.O zi frumoasa sa ai

| mihnulet a răspuns:

Exista un program herbalife case sunt experti in slabire si ingrasiare doar ce ste cam scump... dar merita din plin.
sau ai putea sa ii spui la medic sa iti dea pastile de ingrasare dar mult mai bine la herbalife. cautale siteul

| Unec a răspuns:

Cunosc si eu herbalife si vei pune cate kilograme in plus doresti atat de uniform si frumos. nu-ti creste burta si fundul. Pui carne si masa musculara, foarte foarte frumos. cauta un site oficial si vezi despre ce este vorba.

| AndreiILB a răspuns:

Da o metoda foarte simplalaughing mananca cv nesanatos ex(cartofi prajiti) asa sau nu mai fa multa miscare

| AlexLoveMRRRRRR a răspuns:

Daca o sa te ingrasi o sa te mai latesti... crede-ma este mai simplu sa te ingrasi decat sa slabeste incearca sa mananci dulciuri si sa mananci seara crede-ma o sa te mai ingrasi si o sa se cunoasca cat de curand dar ai grija... Succes