| simoSTAR a întrebat:

Hei...navigand pe net, am descoperit emisiunea aceea "alice" de pe pro tv( sper ca nu gresesc).imi poate sp si mie cineva ce e cu aceasta emisiune? e fictiva? ce se int ca nu inteleg mai nimic...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o fata care incearca sa aiba o atitudine cool, free spirit, care incearca sa fie amuzanta... face caterinca de oameni, dar mai mult oamenii fac caterinca de ea... nu trebuie sa iti bati capu prea mult cu ea happy -- dupa modelul, tom green (america), vlad craioveanu (zero, romania)

4 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Eu nu suport emisiunea aia...prezentatoarea nici atat... e cam ''dereglata''laughing
Si nici macar nu intelegeam rostul emisiunii aleia...adica ''cui ii pasa de aberatiile lu' Alice?!?!?!"...

| viatadecacatt a răspuns:

Mie imi place emisiunea, si de Alice.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alice.protv.ro, cum adica fictiva? A fost o emisiune, pentru ca n-a avut priza la public se pare ca urmatoarea nu va mai fi, poate stie cineva mai mult.

| Lolllipop a răspuns:

Alice este o blogherita care isi povesteste viata in episoade de scurt metraj difuzate pe MTV. Vorbeste despre realitate si da haz unor lucruri reale si ia in gluma anumite lucruri. Sper ca ai inteles. Pa!