Buna, eu cred ca pe acea pernuta pe care vrei sa o faci cadou ai putea sa scrii "swet dreams' sau ceva de genu "imi e dor de tine "asta in cazul in care locuiti separat.
Nu e prea buna ideea! Baietii nu iubesc siropurile astea de 2 lei! Cauta si tu altceva : un parfum, o pereche de manusi de piele, un cd cu muzica preferata etc.
Deja au devenit kitch cadourile astea...cumpara-i un portofel, o carte, un parfum, o geanta mesager.
O idee grozava iar pe perna ai putea scris ceva de genul "te iubesc" sau "amandoi niciodata despartiti" "I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine!"
acum depinde si de cat timp sunteti impreuna...
Imi place ideea ta:)...eu as scrie "Merry Christmas" pentru ca baietilor nu prea le place sa le dai chestii gen "i love u" sau altele.Eu m-am gandit sa ii cumpar prietenului meu ceva practic, ce sa se bucure de el...gen o caciula funny.cum is alea rusesti. uite aici ceva http://www.stilmasculin.ro/ushanka-caciula-ruseasca-de-iarna