| eva2299 a întrebat:

Hei!
Prietena mea cea mai buna a fost foarte racita si nu ne-am vazut de o saptamana. As vrea sa ii fac un cadou si nu stiu ce? thinking
Poate ceva handmade sau niste briose ceva thinking
Astept ideile voastre big grin.
Cea mai interesanta primeste FUNDA :*.

Răspuns Câştigător
| ÐÿÅ a răspuns:

Buna!
Da, ai o idee foarte buna, ii poti duce niste briose, iar pe langa aceste briose niste farduri, ceva folositor, sau ai putea sa-i pui sub briose o scrisorica in care sa-i scrii ceva din suflet, gen :
"Imi pare tare bine ca nu mai esti racita, si in acelasi timp ma bucur sa te revad. E foarte ciudat ca citesti asta din moment ce sunt in fata ta laughing ".
Ma rog, asta mi-a venit mie pe moment, scrie ce va din suflet!

5 răspunsuri:
| Against a răspuns:

Clatite cu ciocolata love struck

| LucaTheodor a răspuns:

Felicitare quilling, cusuta, desenata, tip mozaic.
Cercei din fimo.
Tablou quilling ( o imagine facuta din mai multe obiecte quilling care sa aiba rost)
Si mai poti cauta idei pe:
www.ilovehandmade.ro

Daca ai dubii de ce am zis eu sau daca nu gasesti o idee care sa iti placa, contacteaza-ma prin mesaj privat.

Sper ca te-am ajutat!

| luby a răspuns:

Parerea mea este sa-i iei o cana sau un stilou sau un medalion personalizat cu numele ei sau cu cea mai buna prietena.

| Madalina7 a răspuns:

Eu i-as lua o bratara de prietenie...o felicitare de insanatosire sau poti cum ai zis tu niste briose iti imfrumuseteaza ziuawinking

| alexutza9912 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi ceva ce sti ca ii place foarte mult. de exemplu un lantisor de argit. asta isi doreste aproape orice fata :*