| Bby22 a întrebat:

Hei... Prietena mea cea mai buna nu vrea sa mai auda de mine! Cineva a mintit-o ca eu am spus niste chestii care nu sunt adevarate!...
Nustiu ce sa fac! Pot spune ca era singura prietena adevarata! Ei i-am spus toate lucrurile. Ce ma fac? straight face Va rog dati-mi sfaturi cum sa ma impac cu ea?...

FUNDA

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Cat de adevarata e prietena ta daca a crezut pe altcineva fara dovezi?

| temugin a răspuns:

Pai...demonstreaza-i ca nu ai spus lucrurile alea(pune-o de fata cu cine a mintit-o)

| Bby22 explică (pentru temugin):

Nustiu cine a spus...

| temugin a răspuns (pentru Bby22):

Pai atunci propune-i sa faca chestia asta daca e chiar asa sigura. Fa apel la prietenia voastra.

| Vartolomei_Claudiu_1982 a răspuns:

Cel mai bine ar fi dupa parerea mea sa va dati o intalnire tu prietena ta cea mai buna si x ala si sa ii demonstrezi ca x minte si ca tu nu ai spune asa ceva ca va cunoasteti de atata timp daca e cea mai buna..si sa il prinzi pe x cu ceva in flagrand. funda?

| claudiaz a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie.Treaba e ca nu trebuie sa-ti pese ca nu te asculta sau chestii de genul asta.Eu asa am procedat:M-am dus la ea si i-am dat o justificare, ca sa vada ca atunci cand e adevarat ramai muta, dar daca e minciuna ai sa-i spui si tu scuza ta. Sper ca ti-e de folos.La mine a reusit.

| madalinavictoriaviky a răspuns:

Sincer si eu caut raspunsul ca si eu m-am certat cu cea mai buna prietena a mea si cand gasesti raspunsul da-mi-l si mie te rog crying