| cristina10cris a întrebat:

Hei prieteni ce imi arcomandat sa pun in compozitia de clatite ca sa nu se mai lipeasca am auzit ca zahar voi ati incercat? Vreau mai multe sfaturi.Merci!

4 răspunsuri:
| Roxxet01 a răspuns:

+ sa fie compozitia putin mai groasa sa nu fie ca apa.

| AndreeaCatalinaaa a răspuns:

Eu cand faceam clatite puneam apa, faina, oua, putina sare si ulei. Inainte sa pun compozitia formata in tigaie, puneam si pe aceasta ulei si nu se lipea. Depinde acum si de tigaie... thinking

| ellutza a răspuns:

In nici un caz zahar, daca pui zahar se lipesc si mai rau. Trebuie sa ai grija sa fie incinsa tigaia bine si data cu ulei aplicat cu o pensula.

| Chupulix a răspuns:

Cel mai bine ar fi o tigaie mai subtire, speciala pentru clatite. Dar, inainte de a pune compozitia, unge tigaia cu ulei, apoi rastoarna-l intr-o cescuta si refoloseste-l la urmatoarele clatite. Ai grija sa fie doar unsa, nu sa inoate compozitia in ulei. :* Pofta buna!