| Vasybulan a întrebat:

Hei prieteni mai am una, fiti atenti.
Care dintre voi sunteti fumatori/fumatoare?
Si din ce cauza v-ati apucat sau nu de fumat?
Eu sunt un fumator recunosc, desi este un obicei nu prea frumos,

7 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna, eu nu m-am apucat de fumat deoarece sunt la o varsta cam frageda in care tutunul poate aduce urmari devastatoare, in plus, cand simt miros de tigara, imi vine rau:&
Imi pare rau ca te-ai apucat dar sper sa te lasi si sa nu iti daunezi sanatateahappy

| ombladon a răspuns:

Peste 50% s-au apucat doar pentru ca au vazut la prieteni laughing

| Mary24 a răspuns:

Salut,nu fumez dar am vrut sa ma apuc,pentru ca tata,mama,aproape toti prietenii mei fumeaza,deci iti dai seama ca ai vrea sa incerci daca ii vezi pe toti fumand,sa vezi ce simt sau de astealaughing,desi era sa ma apuc,mi-a spus un baiat sa incerc si mai multi dar din fericire nu am facut-o,nu vreau sa ma apuc, imi stric plamanii, sau daca afla ai mei sunt moartalaughing)

| Doηηa a răspuns:

Consider că am lucruri mult mai bune de făcut cu banii decât să-i arunc pe țigări...

| iulicika1414 a răspuns:

YMMMMhappy
Iulicika raspunde:
draga Vasy, eu nu sint fumatoare
1. pentru ca nu imi place si nici nu as dori sa fumez
2. parintii nu miar permite
3. imi distrug sanatatea
In familia mea tatal meu fumeaza, din cauza ca prietenii l-au impus sa incerce, in prezent el este dependent, o ia ca si un calmant.
Si ai dreptate happy e un obicei prea frumos :-D majoritatea persoanelor fumeaza considerind un lucru ce ii influenteaza si sint LINGHT happy
succes!

| Miru2004 a răspuns:

Eu nu fumez, dar nici nu vreau sa fumez. Toti cei care fumeaza fac acest lucru deoarece 1.Sa se dea mari, 2.Sa faca si ei ce au vazut la prieteni sau poate, 3. le-au spus prietenii ceva de genu :,, Bai da ce prost mai esti? De ce nu incerci si tu? ". Eu sunt in clasa a VI-a, si am colegi si colege care fumeaza. Pot spune ca de la ceasta varsta e prea exagerat.Acum tu faci ce vrei, dar ar trebui sa te lasi cat mai repede, daca nu o sa-ti faci plamanii di sanatatea varza.

| mihaelaa18 a răspuns:

Eu fumez nu prea de mult timp, fumez doar de 3 saptamani,dar oricum nu exegerez...una maxim doua pe zihappy.
Motivul pentru care m-am apucat de fumat a fost acela ca m-am despartit de prietenul meu la care tineam si inca tin foarte multsad, dar nu se mai poate face nimic, fiecare pe un alt drum...practic ma linistesc, ma calmez atunci cand fumez, ma face sa ma simt mai binesad