| Nothin4Ever a întrebat:

Hei. Spuneti-mi va rog care e melodia voastra preferata de la Evanescence. Cel mai interesant raspuns primeste funda!happy

Răspuns Câştigător
| aLiaLi a răspuns:

Bring me to life, m-a impresionat prima oara cand am ascultat-o acum 5 ani, si o face zilnic. Imi da puterea necesara sa merg mai departe atunci cand am capul in pamant.

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

"Bring Me To Life"
http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM

| Tourniquet a răspuns:

Whisper, Snow White Queen, Tourniquet.

| lSchizo a răspuns:

Bring me to life ♥

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Bring Me To Life

| kRedhead a răspuns:

Nu inteleg cum de toti ati raspuns cu "Bring me to life" straight face. Adica mda,hai ca stiu... e cea mai cunoscuta melodie de la Evanescence,dar nu este singura,de aici se intelege ca ori nu cunoasteti decat acea melodie,ori nu ascultati Evanescence calumea si doar asa. pentru imaginea voastra in fata altora.

Melodia mea favorita de la aceasta trupa incredibil de minunata [O te rog,Amy Lee e cireasa de pe tort,are o voce extraordinara *o*] este Taking Over Me, urmata de Anywhere.Aceste melodii imi dau libera exprimare, libera descarcare asupra sentimentelor si gandurilor mele. Anywhere este una din melodiile lente si triste ale trupei, care daca ai avea putin suflet sigur ti-ar da lacrimile dupa primele 30 de secunde [mie imi dau,spre deosebire de altii.], iar Taking Over Me am descoperit`o acum cativa ani la un videoclip pe yt cu anime`ul meu preferat si asa a inceput sa imi placa si o ascultam incontinuu.Am de asemenea o gramada de maintiri cu aceste melodii,dar nu stau sa le insir aici pentru ca nimeni nu le va citihee hee.
Oricum,pentru mine majoritatea melodiilor de la Evanescence sunt triste, de fapt toate, dar fiecare are acel ceva care le fac sa fie diferite una de cealalta.

| BLURREDLINES a răspuns:

Cred ca My Immortal day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"My immortal" http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bring me to life. Singura pe care o stiu.

| Чернобыль a răspuns:

Bring me to life,Hello, My Immortal, My Last Breath, Lithium, Everybody's Fool.
Acestea imi plac.

Întrebări similare