| maddy09 a întrebat:

Hei! Stie cineva cum se fac filmele sau imaginile 3D? As putea face si eu o imagine 3D pe calculator? Daca da cum?

10 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

Cu 3Ds Max, Cinema 4D sau Blender.

| Flaw a răspuns:

Cu 3D Studio Max sau Maya. Maya stiam ca se foloseste mai mult pentru personaje.
Si ar mai fi si Poser, ceva mai usor de folosit, insa tot pentru personaje e mai mult.
Mai sunt si altele, dar acestea sunt cele mai cunoscute

| Flaw a răspuns:

Cu 3D studio max sau Maya.
Poti incerca si cu Poser, e ceva mai usor de folosit

| hygurashi a răspuns:

Da poti sunt multe programe care iti permit lucrul asta daca esti incepatoar/e ar trebui sa incerci Daz 3d este free are si modele free ( unele costa ) poti si anima e foarte usor, mai e un program in care faci filme 3d gen sims, si pfffff sunt mii da un search pe google si vei vedea. Poti face lucruri impresionante in GOOGLE SKETCHUP poti crea lucruri 3d foarte usor. Daca vrei ceva inginerescwinking iti recomand Catia, Inventor, programe CAD/CAM/CAE. Daca vrei totusi cel mai bun program de animatie ( din punctul meu de vedere ) invata Maya.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu playere Stereoscopice poti transforma in timp real un film normal in unul 3D uite aici un astfel de player http://www.softpedia.com/......27781.html (e TRIAL). O sa-ti trebuiasca ochelari 3D ca sa vezi filmele.

| cal3star a răspuns:

Te referi la modele/animatii 3d sau anaglyph 3d? Daca e prima varianta atunci animatiile si modelele se realizeaza cu niste programe Cinema 4d, 3ds max, blender etc. Daca te referi la anaglyph modul in care poti vedea filme si poze 3d ele sunt realizate cu 2 camera care filmeaza/pozeaza in acelasi timp, puse la o distanta anume, la un unghi anume, si dupa care sunt prelucrate intr-un program. Exemple de programe Anaglyph Workshop etc. Mai exista un program de la nVidia cu care poti face jocurile 3d, sa fie deja anaglyph. Sper ca te-am ajutat!

| maddy09 explică:

Da, pai as fi vrut sa fac eu un filmulet anaglyph.

| maddy09 explică:

Sau o imagine cu mine...

| maddy09 explică:

Cum se foloseste Stereoscopic? ca nici asta nu stiu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imagini 3D anaglyph gasiti pe http://imagini-3d.blogspot.com