| mihaelutza_2197 a întrebat:

Hei! Sunt fata si am 13 ani! imi caut o prietena adevarata cryingam avut ff multe amice si prietene dar nici una nu a fost un exemplu bun! ce as putea face?cryingcrying

20 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Eu am 12 ani. daca vrei am putea vb pe mess, imi poti trimite mesaj cu idul tauwinking kiss

nu prea ai ce sa faci. in'afara de a cunoaste alte persoane noi si sa incerci sa fii o fata de treaba incercand sa iti faci prietene, nu prea ai ce face!winking big grin. in ziua de azi greu iti gasesti prieteni! sunt foarte putini oameni care se mai gandesc si la cei din jurul lor, tu trebuie sa ii cauti si sa ii gasesti! big grinwinking kiss

| Dnnx a răspuns:

Hei eu am 13 ani puten fi pr big grin pentru mine orice oferta este bine venita big grin lasa-mi un mesaj cu id tau big grin

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Si eu vreau sa fiu prietena ta.
da-mi id tau. happy

| maariaan a răspuns:

Sa nu'ti pierzi increderea si sa cauti in continuare. E bine sa cunosti multe persoane, sa discuti cu ele. De la fiecare ai de invatat cate ceva bun.

| Dianna a răspuns:

Hei. fa`ti cunostinte si observa`le atitudinea.nu iti poti gasi prietena adevarata asa.eu am avut, de fapt asa am crezut happy. daca ai nevoie de vreun sfat ceva, da`mi id`u big hug
esti micuta, ai timp sa-ti faci prietene o gramada >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Sfatul meu este sa nu te mai "complici" - lasa sa vina totul de la sine, nu-ti mai cauta prietena aceea de care ai nevoie, las-o pe ea sa te "caute" pe tine.
Dupa cum sugerezi si tu, este dificil in ziua de azi sa mai legi o relatie de pura amicitie cu cineva, asa ca singurele lucruri bune care ti se pot intampla sunt acelea care vin de la sine, adica acelea pe care ti le ofera destinul din senin.
Tu fii optimista, si poate va aparea si prietena aceea de care ai nevoie atunci cand te vei astepta cel mai putin.winking
Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii cum se spune:prietenulla nevoie se cunoaste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cf? am 13 ani si imi caut jumatatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma cheama corina si as vrea sa te cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ma suni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu vreau o prietena pe mine m'au tradat multe daca vrei sa vb cu mine da-mi mesaj cu id tau astept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu sunt miha am mai trimis un mesaj cu anonim cum am spus daca vrei prietena contacteazama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, si eu sunt in aceeasi situatie caut prietene adevarate de preferinta din Bucuresti (peste 20 de ani) Id ul meu de mess este mateid22

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti inca micuta... inca mai ai timp sa gasesti o fata care sa fie dispusa sa-si petreaca timpul cu tine, sunt convinsa! Si eu imi caut prietene! am 23 de ani si am fost dezamagita de o mare parte din ele iar cele mai apropiate sunt acum plecate in strainatate! cine e din Brasov imi poate scrie la bubumic_86@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

poti sa fi prietena mea sunt tot fata trimiti yahoo tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa fi prietena mea trimite yahoo tau ma cheama iuliana pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani jumate. si vreau sa fiu prietena ta stiu ca si eu am patit la fel trimite id tau pa a si ma cheama iuliana pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa fiu prietena ta

| mardeamor a răspuns:

Esti inca micutsa asa este dar si eu mi-am cautat mereu o prietena adevarata deoarece toate m'au tradat.imi doresc din tot sufletul una adevarata sa imi fie ca o sora.sa ii spun tot ce ma doare sa o ascult la fel si sa o sfatuiesc.sunt multe lucruri frumoase care le aduce o prietenie adevarata. da add la id meu: crissu_bebis si vorbim acolo pupici dulci:*