| MeiYamaha98 a întrebat:

Hei TPU :3! Vreau sa merg zilele astea in oras sa-mi imprim un tricou. Vroiam sa va intreb daca si-a mai imprimat cineva de aici vreun tricou. Nu stiu daca trebuie sa-mi cumpar tricou inainte sau imi dau ei. De exemplu eu vreau sa-mi imprime pe tricou logoul unei trupe si pe spate numele cantaretului care-mi place mie si numarul 98. Trebuie sa fac o schita ceva, sau sa imprim logoul pe ceva si sa ma duc cu el sa le explic cum vreau sa fie tricoul? Arigatou puppy dog eyes.

4 răspunsuri:
| miTzuliK93 a răspuns:

Trebuie sa te duci cu tricoul tau de cele mai multe ori, dar e posibil sa aiba si acolo niste tricouri de vanzare. Oricum, de cele mai multe ori nu sunt ceea ce vrei tu. Asadar, cumpara-ti ce tricou vrei din oras si du-te cu el la imprimat.

Cand ajungi acolo, tu trebuie sa le spui EXACT ce doresti, cum doresti, unde doresti. Eventual te duci si cu niste poze ale logo-ului, ca sa stie ce sa-ti puna. Numarul si numele sunt relativ simple, se imprimeaza fara a fi nevoie de un suport.

| MeiYamaha98 explică (pentru miTzuliK93):

Poza sa fie de dimensiunea care vreau sa fie si pe tricou? Sau merge sa aiba orice dimensiune?

| miTzuliK93 a răspuns (pentru MeiYamaha98):

Oricare, dar e de preferat sa fie o poza cu o rezolutie cat mai mare, pentru ca daca e prea mica, ei o sa ti-o mareasca cand ti-o vor imprima, si se va vedea oarecum nasol. E ca si cum ai incerca sa maresti o poza mica pe PC, pixelii se descentreaza si se vede aiurea.

| Blamely a răspuns:

Poți și să mergi cu unul și doar să-l imprime sau să îți dea ei unul.