| mafychokko05 a întrebat:

Hei TPU am 13 ani, am 1.54 si 50 de kg. ma consider plinuta. am slabit in toamna pana la 38 de kg. dar am pus la loc. slabesc foarte usor, dar totusi as dori un regim sanatos, si nu vreau sa fie drastig. Un mic dejun. un pranz, si daca e necesar si cina. un fel de meniu. multumesc

2 răspunsuri:
| Phantasmagoria a răspuns:

E bine ca dimineata sa bei o cana de apa pe stomacul gol, de preferat cu o lingurita de otet de mere in ea, apoi duma o jumatate de ora sa mananci 2 felii de paine prajita cu putin unt,sau un bol cu cereale cu lapte, o salata de legume. La pranz este bine sa mananci ciorba de legume, pentru ca este vara si lichidele sunt bune.Mai e bun si pestele fiert cu legume,sau pui fiert cu cartofi natur. Doar unul din acestea,nu toate!laughing Seara e bine cat mai putin si usor,cum ar fi o salata de legume cu bucatele de cascaval, ca sa nu fie prea simpla. Eventual intre mese mai poti manca un mar, o portocala, ceva fruct sau bea un ceai.
Nu manca seara dupa ora 7. Depinde si la ce ora te culci, dar sa nu mananci inainte cu 4 ore de a te culca. Si.incearca sa faci sport. Iesi cu bicicleta,mergi la inot, la strand, cu rolele. Orice conteaza.
Si vei vedea ca vei slabi.
Succes!:*

| Seby484 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti acum repede pe timp de vara.mananca salate foarte multe fructe si nu mai manca nimci dupa ora 18:00, poti sa mananci 1, 2 inghetate sau dulciuri dar nu foarte multe.si mancare gatita cat mai putina sper ca te-am ajutat fundabig grin?