Ai putea sa-i dai contul unei persoane de incredere. Daca tot are grija de contul tau ai putea sa-i dai ceva. De exemplu un suvenir din tabara ca sa nu faca munca degeaba.
Buna, daca vrei pot sa am eu grija de el. eu am lvl 10, daca vrei lasa un mesaj si iti joc si jocurile zilnic si ce mai trebuie.
Poti sa activezi vacanta...
Dai la optiuni ->vacanta-> si alegi durata vacantei
Succes!
Pai nu ma joc acest joc, dar ai putea sa-i lasi parola la o prietena si sa intre ea ca sa nu "moara"
Roaga pe cineva sa aiba grija de ea sau pune-o la som pe domnisoara ta daca merge s ao pui cateva zile
Dai sus la Optiuni, si in partea stanga apare optiunea vacanta. Exista 2 posibilitati de vacanta :
A.Vacanta de LUX: osta diamante platesti in functie de cat timp vrei sa ai parte de ea(pana la 52 de saptamani) si o poti dezactiva si reactiva oricand caci platesti SETEA FOAMEA IGIENA FERICIREA SANATATEA raman cum le lasi nu se vor schimba, vei continua sa primesti punctele si banii de la iubit casa si animal daca le ai pe toate trei daca nu de la ce ai si vei continua sa platesti chiria, totusi in acest timp nu vei primi mesaje, comentarii, provocari si nu vei putea fi votat/a
B.Vacanta GRATUITA: perioada maxima a unei vacante gratuite este de 20 de zile odata iesita din aceasta vacanta o mai poti reactiva abia dupa cel putin 90 de zile (nu o probati decat daca plecati o saptamana de exemplu si nu aveti cum sa va mai jucati), SETEA FOAMEA IGIENA FERICIREA SANATATEA raman cum le lasi nu se vor schimba, dar nu vei primi ca la vacanta de lux puncte si bani in continuare totul va stagna.
Buna la fel am plecat si eu 3 saptamani in vacanta si am avut cont pe lady popular, iar cand am venit acasa am intrat sa vad ce sa intmplat iar domnisora mea era "bolnava" si ca sa o invi trebuie sa adun 10 0000 $. Dupa mine cum zice iuandfto ai putea sa ii lasi contrul unei persoane de incredere poate celei mai bune prietene dale tale. Sper ca te-am putut ajuta fundita PLS:*?!
Oau! Poate muri! Nu stiam! Deci o trimit si eu in vacanta pe a mea. Poti face si tu la fel
Damil mie ca eu iti bag si diamante si bani daca vrei sa mi-l dai lasa-mi un mesaj privat ok pupicei
=` Da`i contul prietenei tale sau unei persoane in care tu ai incredere, sa iti ingrijeasca papusa cat timpp` esti plecata, sper ca am fossst de ajutor, Fundetssa`?;]]
=.` Stai linistita domnisoara ta sigur nu o sa moara. Poate doar va fi bolnava. Dai contul celei mai bune prietene sau unei persoane de incredere.` Asta ar trebuie sa funcioneze. Succes
Ai putea sa iti iei vacanta.Se poate! In doua zile nu o sa moara... in 30! Distractie placuta!
anonim_4396 întreabă: