Vin acasa in fuga cu datai pizza moarta de foame si cand intru in bucatarie ma apuca groaza.
toata chiuveta plina cu vase, is si pe masa, si pe aragaz ca nu mai aveau loc, practic toate vasele pe care le aveam erau la spalat.
cu ce dreacu tai pizzaaa?!
s-a rezolvat, m-am dus si am cumparat un cutit.
"Cand avem 9 ani am mers la ziua unei fete impreuna cu alte 10 colege. Si cum am ramas acolo peste noapte ne-am decis pe la miezul noptii sa ne jucam Mary Worth. Si cum unii dintre noi nu stiau despre ce este vorba, o fata s-a oferit sa spuna legenda.
Mary Woth a trait cu mult timp in urma. Ea era o fata foarte frumoasa, dar in urma unui teribil accident a ramas desfigurata, atat de rau incat nimeni nu se mai putea uita la ea. Astfel, ea nu a mai avut voie sa se uite in oglinda de frica sa nu o ia razna, desi inainte petrecea ore in sir in fata oglinzii.
Intr-o noapte cand toata lumea dormea, fiind foarte curiosa a intra pe furis intr-o camera si s-a vazut in oglinda, imediat dupa, a inceput sa urle si sa planga in hohote. Acela a fost momentul cand si-a dat seama ca isi vrea vechea infatisare inapoi, de aceea a intrat in oglida promitand ca va desfigura pe orice va incerca sa o caute in oglinda.
Dupa aceasta poveste am decis sa inchidem toate luminile si am incercat sa jucam respectivul joc. Ne-am inghesuit toate in fata unei oglinzi repetand incontinuu:
alicutza113 întreabă: