| oana1238105 a întrebat:

am nevoie sa stiu cat mai multe cuvinte care se termina cu ma.am nevoie neaparat de foarte multe pentru la scoala.

va rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo og sa ma ajutati! cele mai multe raspunsuri primesc funda+voturiiii multe!

Răspuns Câştigător
| Mauve a răspuns:

Uite: http://www.rimeaza.org/

Scrii un cuvant care se termina in -ma. De exemplu: mama si pe urma o sa-ti dea rime ( adica o sa se termine in -ma). Succes!

10 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Te rooooooooooooooooooooooooog, FA-TI TEMA SINGURA :d--- intrebarea iti poate fi raportata caci, este interzis acest gen de intrebari pe TPU.

| iza4ever a răspuns:

Mama, rama, tema, inima, pijama, fantoma----in fine mai sunt o groaza da nu-mi vin in mintelaughing ti-am zis si eu ce mi-a trecut prin cap

| JaneEyer a răspuns:

Mama,plapuma,palma,vama,dama,drama,coma,cârma,râma...nu imi mai vin in minte.App.Nu conta ca ai nevoie de ma sau mă, pentru ca se pot folosi ambele. Sper ca te+am ajutathappy

| Ađııa a răspuns:

Cu -ma sau cu -mă?
straight face

mama
tata
plapuma

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Pu...ma

| cezzxd a răspuns:

Gluma
lama
mama
scama
clama
plapuma
spuma
palma
c'mon, nu cred ca nu stii si tu niste amarate de cuvinte raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Palma plapuma patima cratima crima suma muma ciuma mama fantoma inima prisma lama arama crema rima prima crisma cirma dama zeama clama seama guma puma spuma alarma rama scama

| Cata_8193 a răspuns:

Suma(de bani),guma,spuma,coama,rama,lama,dama,poama, sarma, turma, mama,

| Oandy11 a răspuns:

O intrebare cu ma sau mă la sfârşit?

| Oana_4113 a răspuns:

Mama
cinema
reanima
vama
cama
larma
curma