| TheLittleMonster a întrebat:

am nevoie urgenta de ajutor! eu sunt o fire mai ciudata de felul meu, asa ca mananc numai ciudatenii, cum ar fi:friptura de piept de pui cu iaurt de caise, clatite cu salata de vinete cu ceapa si branza topita, ciocolata cu ketchup, clatite cu pate de ficat si branza topita, mere cu gem de capsuni, salata de varza cu compot de gutui, si multe altele.va rog sa-mi spuneti ce sa fac sa nu mai mananc ciudatenii.mersi.

7 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Nu sunt ciudatenii. Asta este personalitatea ta, nu o poti schimba oricat te-ai abtine. Lumea te va placea asa cum esti. Bafta!

| XDoctor a răspuns:

Doamne Doamne mare-i gradina ta si pliiiinaaa de ciudati happy:*:*!
Cu riscul de a-mi da vot "stupid" imi permit sa iti zic ca e o intrebare stupida! Daca vrei sa nu mai mananci nu mai manca. Ce, vrei sa venim sa iti furam mancarea?

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Buna!
Nu e nico o problema ca faci combinati happy
O fata manca pepene cu piper rolling on the floor. Daca tu simti nevoia sa mananci asa mananca. Dar vezi ca daca mananci si mancare nesanotoasa iti face rau numai daca mananci in fiecare zi cum ar fi: fast food. Pa, pa

| AddaSunnii a răspuns:

Pai evita sa mananci multe chestii deodata happy Incearca sa o iei usurel...sa iti faci clatitele cu dulceata, sa mananci mere cu nutella [delicatesa!] si altele, in limita normalului happy Dar daca nu poti renunta, nu renunta! Daca iti place cum esti, e totul ok.

| Adinkra a răspuns:

Orice persoana are ciudatenia sa culinara ...de exemplu mie imi place sa mananc sarmale cu mustar, gem cu branza si mamaliga cu cireselaughing asa ca nu esti singur...atat timp cat nu combini kerosen cu nitrogen lichid ar trebui sa fii ok

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

E vorba de gusturile tale. Daca tie iti place...de ce sa mananci ceva daca nu iti place?

| dariale a răspuns:

Pai aici tine de apetitul fiecaruia, daca tie iti place sa mananci asa si crezi ca nu te doare stomacelul dupa ce mananci, e okk, Dar nu e deloc sanatos.
Incearca sa nu mai combini dulce cu sarat, Cand mananci sarat, mananci sarat, cand mananci dulce, mananci dulce.
Eu prea mare sfat nu pot sa-ti dau pentru ca eu nu le combin.
Succeswinking