| BetaAlfaGamaDelta a întrebat:

Am o intrebare de prietenie. Dupa voi ce ati fae.Ieri am iesit ca in fiecare zi afara de cand a venit prietenul meu inapoi de la tara.Doar ca ieri a fost altfel.A mai fost un prieten cu el pe nume Sorin.Pe mine ma cheama Vlad iar pe prietenul meu Mihai.Am luat din joaca plasa cu jucariile lui Mihai si am fugit sus.Si Sorin a vrut el sa le arunce dupa mal.Am zis ca aclol sunt multe capusi.Si s-au apucat sa scuipe amandoi.Eu am 11 ani fac 12 in iunie iar ei sunt pe a doua nu mai tin minte cati ani au 9 sau 10 in fine. Dupa s-au apucat sa scuie pe mine dar nu am stat si am fugit.Asta a fost in fata blocului. Dupa le-am aratat piatra sa se opreasca si sau oprit ei fugind am aruncat-o un pic inainte si noah s-au potolit peste 10-15 min au dat cu pietre.Iar nu am stat si am fugit.Am luat plasa lor cu jucarii si am zis ca o arunc la gunoi s-au mai potolit si la final cred ca m-au nimerit de vreo 2 ori pana am zis ca sun un coleg sau parintii.Am zis ca ii sun pe toti ca le am numerele.Nu le am chiar la toti dar in fine.A sunat mama lor si a zis sa se duca ei la Mihai acasa ca a venit tata lui Sorin cu masina dupa el.Cand am traversat strada au zis ai grija ca ii un caine vagabond. Oare sa mai ies cu Mihai sau sa ies si sa-i spun ca nu ma joc cu el pana nu-si cere scuze.Ca atunci cand nu a fost Sorin nu am mai avut treaba.Sau sa ies doar daca nu-i Sorin la el? Raspuns urgent va rog.Scuzati categoria daca nu-i corecta

Răspuns Câştigător
| anca29 a răspuns:

Nu iesi pana nu-si cere scuze sincere

5 răspunsuri:
| BetaAlfaGamaDelta explică:

Vreau sa va zic ceva la toti 3 nu sunt prieten cu Sorin.Doar am stat cu el pur si simplu ca eu stateam cu Mihai.

Nu stiu cui sa ii dau funda este foarte greu pentru mine.Dar mersi de ajutor.Am sa ma gandesc cui o sa i-o dau.

Ieri a iesit cu el.Si nici nu si-a cerut scuze.

| raducebotari a răspuns:

Asteapta pin se va duce Sorin.El va vedea ca nu are cu cine sa se joace si isi va cere scuze.

| PamPamPaaaam a răspuns:

Pai, mai exista si certuri din astea intre prieteni straight face, dar aici s-a ajuns putin cam departe. Poate ar trebui sa-ti gasesti alt prieten cu care sa iesi si sa incerci sa te intelegi mai bine cu el decat cu ceilalti 2 prieteni. Ei vor vedea ca esti fericit cu noul tau prieten si isi vor cere scuze happy.