| danielahopes a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu telefonul si wireless-ul de la el. Am un telefon LG GT405. Nu stiu cum se rpocedeaza cu wireless-ul, am inteles ca daca e zona cu acces wireless poti intra pe net gratuit[ ca eu de regula nu am mb pentru net pe telefon], si am intrat o data dar nu am stiut cand sal dezactivez, si sa-l activez sia ma vut cost supliemntar vreo 12 euro. Si de atunci nu am mai itnrat pe net. Acum as vrea sa incep iar sa intru dar nu stiu cum sa procedez, sa activez wireless-ul cand vreau sa intru, si sal dezactivez cand termin? Si de unde stiuc a wireless-ul din aceea zona este "'activ" sa zic asa sau nu? ....Am envoie de ajutor va rog..deci vreau sa stiu cand pot intra, cand sal dezactivez, cand sa-l activez, de unde stiu ca nu imi baga cost suplimentar in acea zona? orice informatie imie ste de folos :* Fundita!

2 răspunsuri:
| RazvanRms a răspuns:

Nu ai wireless pe telefon, deci nu ai cum sa activezi wife!

| bogdannutz a răspuns:

Acest delefon nu are wi fi ca sa te conectezi la wireless, l-am avut si eu si stiu sigur. Sper ca tie sa nu ti se intample sa ai probleme cu touchul k eu am avut dar bine recunosc dupa 2 ani de utilizare