| LoveYourEyes a întrebat:

Am o mare problema. :-s Cred ca am vreun virus sau ceva. De fiecare data cand deschid pc-ul si intru pe net, mi se deschid 297392 de paginii de internet explorer si cand incerc sa le inchid se blocheaza si trebuie sa dau restart.Cand aprind calculatorul din nou, aceeasi poveste. Deabia am reusit sa pun intrebarea asta. Stiti ce pot sa fac? :-s [Funda :3 ♥]

Răspuns Câştigător
| 00SweetTweety00 a răspuns:

Hey :x fa o scanare completa o Pc -ului :o3 cred ca ai deja un antivirus dar daca nu este prea sigur schimba-l :o3 ( http://free.avg.com/eu-en/homepage eu ti-l recomand pe asta )
Si inca ceva instaleaza Google Chrome sau al site de internet din nou si dezactiveaza-l pe cel prezent :o3 Te pup :x daca mai ai intrebari spune-mi :o3

Baftaaaaa :x

7 răspunsuri:
| dongseng a răspuns:

DU-L LA REPARAT! Trebe reinstalat windows-u

| dany19981998 a răspuns:

Reinstaleaza windows-ulwinking funda?

| LoveYourEyes explică (pentru 00SweetTweety00):

Am chrome. si ca antivirus am Avira. e bun? acel antivirus il ai si tu? thinking

| 00SweetTweety00 a răspuns (pentru LoveYourEyes):

E foarte bun Avira thinking din cate stiu eu thinking Eu dawinking Am AVG love struck
pAII,, da o scanare completa a Pc-ului love struck si instaleaza din nou Chrome love struck poate cel prezent sa aiba vreo problema puppy dog eyes love struck

| LoveYourEyes explică (pentru 00SweetTweety00):

Hmmm. mersi, iti dau funda, esti singura care mi-a dat un raspuns cat de cat folositor :*

| 00SweetTweety00 a răspuns (pentru LoveYourEyes):

Mersiii si euuu puppy dog eyes

| AlleLussy a răspuns:

Cea mai simpla solutie e sa iti schimbi windows-ul
Funda?winking