| MonsterPasion a întrebat:

Am o mica problemaa.Imi place de un baiat, si nu stiu daca si el ma place pe mn.Adica intodeauna cand ma ma vedea ma lua in brate ori imi spune Andeeuca.Adica cred ca ma place dar nu stiu cum sa-i spun ca-l plac! Helpp me plsss!

Răspuns Câştigător
| guardian18angel a răspuns:

Nu e niciodata okay sa spui, pur si simplu, unui baiat, sau unei fete ca o placi.

In general e bine doar sa actionezi, sa-l iei in brate, si sa te uiti zambind la el, cu o privire mai suava, sexy, cum stii tu.

Daca esti timida, n-o sa rezolvi nimic, deci fa-ti curaj intai.

De spus, poti sa-i spui mai tarziu, cand esti sigura c-o sa te inteleaga si o sa inteleaga ce trebuie, si nu alte tampenii... :p

1 răspuns:
| ComaniciIonut a răspuns:

Merge o chestie happy spune-i asa Nu stiu cum sa ii spun unui baiat ca il iubesc, ii spun pur si simplu " Te iubesc! ", daca el zice ca DA, tu spune-i " pot incerca cu tine sa vad daca imi iasa?" si o sa zica DA tu acum spui " Te iubesc! " si ii mai spui " wow merge! acum ma duc sa ii spun baiatului " stai 10 secunde si ii spui stai ca i-am spus deja big grin o sa isi dea seama ca este el baiatul pe care il iubesti reiese din ce ti-am spus la inceput big grin