Dacă ştii numele contului îl poţi scrie acolo nu neapărat e-mailul.Mie una mi-a mers.
Iar dacă nu merge şi ştii canalele la care erai abonată poţi lejer să îţi faci alt cont cu un nume asemănător sau ceva de genul...
Exista un buton, forgot password sau am uitat parola sau afla o parola noua, in engleza scrie. Ceva cu password.Nu mai stiu exact dar sigur exista vreun buton unde dai sa iti afli parola.Iti trimite parola pe email sau te invita sa iti faci o noua parola.De data aceasta noteaza parola.
Sigur ti-o poti recupera.Este o sectiune, uite-te la setari, la account ceva.Scrii email-ul sau user-ul iti amintesti parola prin email sau printr-o parola noua creata de tine.
Succes
Pai ...eu stiu parola dar nu mai stiu adresa de e-mail.
Heii.☺
Păi poţi face o altă adresă de e-mail specială pentru conturi de genul iar când faci contul de YouTube notezi toate datele contului într-un carneţel, o agendă sau un jurnal ca să nu o mai pierzi.Şi poţi face un carneţel micuţ gen vocabular special pentru conturi.
Scrii conturi de YouTube şi scrii contul apoi cont de facebook şi scrii datele contului.Carnetul să fie păstrat undeva la loc sigur şi să ştii numai tu de el.
Multă baftă!☺
Multumesc frumos...doar ca am de ceva timp contul si mi-e greu sa imi fac altul.
Mai ştii numele contului? Sau la ce erai abonată şi la ce nu♥Şi eu am pierdut un cont de curând şi am făcut altul, dar am ţinut minte la ce eram abonată...
BaloonasheeDeeSapuun are dreptate.Iti poti afla contul cu ajutorul facebook.Si adresa de email.Sau cu ajutorul Google daca esti inscris si ai cont la Google.
Totul tine de niste proceduri, optiuni,''butoane'' acolo la account pe youtube dar unde scrie ceva de facebook sau invers. Oricum nu stiu exact.Scuze am inteles gresit.Baloonasshee. are dreptate.Cred ca poti rezolva asa.Dar asteapta pe cineva care stie exact sau poate iti explica Baloonashee...
Numai bine.Succes
Daa.Stiu numele contului, stiu si cateva canale la care eram abonata.
Multumesc frumos!
Am incercat sa scriu numele contului dar nu merge. Apare :Adresă de e-mail invalidă.
Atunci singura soluţie este să îţi faci alt cont.Ce ai de pierdut? Te poţi abona de câte ori vrei şi la orice vrei♥!
Dacă ştii numele contului îl poţi scrie acolo nu neapărat e-mailul.Mie una mi-a mers.
Iar dacă nu merge şi ştii canalele la care erai abonată poţi lejer să îţi faci alt cont cu un nume asemănător sau ceva de genul...