Păi ai nevoie de un caiet și poți să-l decorezi cum vrei tu. Eu folosesc un Planner ( un caiet de mărime mică în care îmi scriu temele, testele și activitățile de la școală), lipid de coperta din față am un plic ( în el îmi pun postituri și alte chestii mici ce nu vreau să se piardă). E super simplu de făcut! Spor la "fabricarea" lui și baftă la școală! :*
Mai bine iti cumperi una de la librarie. Sunt de toate modelele si marimile.
Pai, ai de: un cutit de papetarie, hartii albe, si lipici. Cutitul de papetarie il folosesti pentru a taia toate foile in forma dorita, simultan. Dupa, pe cartonul subtire pui una din foile pe care le-ai decupat si ii trasezi conturul cu un creion. Apoi decupezi si cartonul (ai nevoie de 2 parti identice). Dupa care lipesti foile de coturul agendei, si gata! Daca e mai greu de inteles, poti cauta pe internet "diy room school agenda". Sunt multe tutoriale, unele mai explicite decat alte. Sper ca ti-am fost de folos!
Ai putea sa iei hartii de aceeasi marime si sa le capsezi in mijloc. Daca ti se pare greu, poti sa iei unul de la librarie.
me1ana întreabă: