Idei vrei?! Tipul ti-a raspuns foarte misto.
Eu nu dau idei dea gata din principiu.
Uite sfaturile mele pentru tine
1) Ia o foaie si fa brainstorming.
2) Pe mine ma ajuta sa ma candesc la categorii - imparte lumea vlogului in diverse categorii (si inventeaza cat mai multe) - viata privata, publica viata de familie, relatii profesionale; impartirea timpului 24 : 3 munca, somn, hobby-uri, materii romana, mate, etc, etc.
3) Cand vreau sa imi vina imaginatia la cap imi place sa fac o enumerare de cuvinte din capul meu care sa aiba oarecum legetura cu ce vreau sa fac.
Exp: vreau sa imi vina idei pentru tema "fantasticul din mine si din exteriorul meu" la desen. Insir: fantastic, intrapersonal, minte, emotii, sine, matura, furie, negru, vrajitoare... E tot un fel de brainstorming dar il scriu in coloane.
4) Ma gandesc zi si ora si-n vis la ce idei de vlog mai pot sa imi vina. Asa imi lucreaza creierii, odata am tinut-o tot scriind idei noi o saptamana si mai bine.
5) Cauta "inspiratie", "entertainment" etc pe Pinterest, pe Instagram, pe Facebook, etc
6) Cultiva-te! Citind carti, vazand filme, dezbatand, mintea ta se va dezvolta, iar tu vei stii si ce si cum sa faci.
Daca iei idei dea gata nu meriti sa fi vlogger. Ciao!
1) Story time
2) Incearcă diferite tutoriale
3) Testează anumite chestii
4) DIY
5) Colectia mea de...
6) Q&A
7) Haul
8) Turul camerei
9) 5 lucruri pe care le urasc la...
10) Citeste povesti pe Wattpad
Sper ca te-am ajutat cu câteva idei
Buna!
1. Ce se afla in geanta mea
2. Ce se afla in telefonul meu
3. Room tour
4. Programul meu zilnic
5. Rutina mea de seara
6. Rutina mea de dimineata
7. Incerc DIY-uri de le Pinterest
8.Astazi gatesc...
9. Story tine
10. Q&A
Sper ca te-am ajutat! Succes!
Pai este simplu, fa-ti la inceput daily vlog sa imi maresti abonatii, sa vada si ei la cine se aboneaza, cun este persoana la care se uita, sa te cunoasca mai bine
sa nu faci provocati nebune! )
bazeaza-te pe vlog, pe editare si pe cadrele misto
incearca sa faci inste intr-o-uri atragatoare dar nu lungi
si nu cerși lik-uri multuneste-te cu cate ai
Mulțumesc,dar pe mine mă intereseaza mai ult idei.
Vr idei multe
CosminIonut77 întreabă: