Dacă dorinţa se poate împlinii, adică nu ai cerut ceva imposibil, e bine să începi de pe acum să ajuţi la îndeplinirea ei. Succes!
Nu stiu daca se va impini dar am vazut si eu vreo 4 stele cazatoare deci eu te cred
Din pacate nu! Ideea cum ca daca iti pui o dorinta cand vezi o stea cazatoare ti se indeplineste e doar un mit
Dorinţele nu se împlinesc prin stele, fântâni sau mai ştiu eu ce. Dorinţele se împlinesc atunci când tu crezi cu adevărat în ele şi când lupţi pentru ele. Acum câteva zile mi-am pus o dorinţă şi eram doar 50% sigură că o să se îndeplinească şi s-a îndeplinit însă mi-am dorit ceva uşor realizabil. Sper ca şi dorinţa ta să se îndeplinească.
Nu exista asa ceva. Oameni buni va rog sa nu mai credeti in superstiti din astea. Spune-mi tu te rog daca vezi in desene si in filme inseamna ca e adevarat? Da si eu am vazut o stea cazatoare, totul s-a intamplat foarte repede, dar te rog sa te gandesti ce legatura are steaua cu dorinta.Eu mi-am dorit sa intru intr-un liceu bun vara asta fara sa ma bazez pe nu stiu ce pix norocos, a trecut examenul si am luat o nota peste nota de trecere la liceu.Dorintele ''posibile'' tu le realizezi.Mult success.
Este o dorinţă posibilă, dar am fost mai încântată pentru că am văzut una! Nu mai văsuzem una niciodată
Buna
Nu se stie daca se va indeplinii, decat daca crezi. cu adevarat, atunci o sa se implineasca, si daca nu ceri imposibilul.
Si eu vad mai in fiecare seara stele cazatoare, in afara de seara ma uit pe cer si vad cate una care trece cerul dintr-o parte in celalata, mai ales in seara de perseide, vad foarte multe, stau de la 12-1 noaptea la 3-4 dimineata. Dar nu imi pun decat dorinte esentiale, care se pot implinii.
Multa bafta!
Chαяtreux întreabă: