| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Ati avut momente in care v-ati simtit dezamagiti, neapreciati? Cum ati depasit?
Eu nu ma mai inteleg, nu mai inteleg nimic, parca dezamagesc pe toata lumea, sunt dezamagita de altii la randul meu si in acelasi timp neapreciata si bineinteles, ma descarc intr-un mod urat : plang. Deci, plang des.

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe mine viața m-a dezamăgit și cu asta am spus tot!
Merg mai departe dar este mai mult decât greu...
Pa, pa.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Legiuitoarea):

Nu am ajuns atat de departe, insa si lucrurile care mi se intampla acum ma afecteaza. Si da, e greu sa treci peste momentele rele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am plâns până a început să mă doară-n cot de tot.+ puțină meditație a ceea ce merită și ce nu.

| Bøøgey a răspuns:

Ti-e atat de greu sa ti se rupa de altii?

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Bøøgey):

Sincer!? Da. Nu sunt atat de puternica incat sa ma abtin si sa imi pese extrem de putin... Asa sunt de cand ma stiu. Plang din orice prostie si pun la suflet orice lucru marunt.

| Bøøgey a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Auto-educa-te. (habar n-am daca exista cuvantul asta, da' intelegi tu ce zic) Nu e chiar asa de greu.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Bøøgey):

Am incercat sa fiu mai tare si chiar daca imi vine sa plang, sa ma abtin, dar nu pot, ma simt incarcata. Ma ajuta o persoana draga mie sa fiu mai tare, insa nu mereu, pentru ca nu o sa stresez pe toata lumea cand ma simt eu rau pentru ca altii m-au facut sa ma simt prost.
O sa incerc in continuare sa ma "auto-educ" desi cred eu ca o sa fie extrem de greu, trebuie sa imi propun dar sa si fac ceea ce imi propun...
Multumesc mult pentru raspunsuri!

| Loredana123 a răspuns:

Si eu am avut starea asta in care nu stiam cine sunt, ce imi place mie, ce fac eu.dar in fine, nu este tocmai bine sa fi trist. Eu am depasit aceasta stare gandindu-ma la lucrurile care ma fac pe mine fericita. Am inteles ca nu tot ce voi face eu si tot ce voi insemna eu va multumi pe toata lumea. Am caut persoane care ma accepta asa cum sunt. Pur si simplu nu trebuie sa fi perfect..definitia cuvantului perfect de fapt nu are termen. Perfect e cea ce te face pe tine sa te simti bine. Oare chiar trebuie sa te intristezi si sa intri in depresie doar ca ai cheltuit bani pe ceva care nu iti place sau sa incepi sa plangi pentru ca esti gras? NU. Ce se intampla daca stai si iti plangi de mila? Nimic.Tu trebuie sa faci ceva cu cea ce te framanta. Mereu exista o cale de a rezolva..gandeste pozitiv si fi tu. Mediteaza, gandeste-te la cea ce crezi tu ca esti. Viata este frumoasa daca tu o faci sa fie asa. Cu cat ai mai putin cu atat apreciezi mai mult cea ce ai.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Loredana123):

Ai mare dreptate, dar in acele momente, nu prea ma pot controla si nu ma pot gandi la lucrurile care ma fac pe mine fericita. Efectiv, nu pot. Starile astea apar din ce in ce mai des, si nu mi-e bine. O perioada am fost ok si chiar nu imi pasa, dar acum simt nevoia sa ma descarc si cum am spus mai sus, eu ma descarc plangand, si nu e bine, ca daca ma apuc sa plang uit sa mai termin.

| Loredana123 a răspuns:

Nu ai nevoie de multi prieteni si cei care iti intorc spatele clar nu-ti sunt prieteni ai nevoie doar de un prieten.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Loredana123):

Eu abia acum mi-am dat seama ca din toate persoanele pe care le consideram prieteni, doar cateva imi sunt. Numai ca, adevaratii prieteni nu imi sunt aproape fizic pentru ca locuim destul de departe, doar la scoala suntem impreuna.

| AtomReed a răspuns:

Mda,de foarte multe ori sad
Foarte greu sa treci peste si citatele incurajatoare de pe internet nu te ajuta cu nimic.

Ce-am facut.M-am detasat de ideea ca exista persoane care nu sunt multumite de mine (nu sunt cum vor ei sa fiu) si de aceea isi bat joc de mine.(Adica stiam ca acele persoane exista, dar pur si simplu am vrut sa le fac invizibile, chiar daca le vedeam in fiecare zi din viata mea). Atata timp cat nu am gresit, nu am niciun motiv sa sufar. Asta-i tot.
Sper sa treci cu bine peste, lasa-mi un mesaj sau da reply daca vrei sa ma intrebi ceva.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru AtomReed):

Da, dar sunt mult prea sensibila si pun la suflet cel mai mic si nefolositor cuvant. Plang din orice si nu ma pot controla uneori. Nu stiu, parca nu ma recunosc. Am incercat sa fiu rece pentru ca simteam ca sunt proasta tuturor, ca ii ajut mereu si cand eu am nevoie de ajutorul lor, ei nu sunt langa mine, numai ca mi s-a spus ca sunt rece, indiferenta si iar m-am simtit rau.

| AtomReed a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Nu ar trebui sa fii asa. Uite, am gasit demult ceva in genul tau: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130412045044AAOf1nO

| SKREFI a răspuns:

Da!
Dar nu te gandi la gandurile altora eu ma gandesc ca e problema lor!
Eu imi vad de viata si nu imi pasa ca ma face unu prost sau ma jigneste (da stiu e acelasi lucru)! Ori cum da deci nu te gandi, vezi-ti de viata!