Acum e gata sezonul deci e mai ieftin peste tot si nu te astepta sa fie super plin. Saptamana trecuta la mamaia a fost super plin, in week end nebunie, inghesuiala, luni seara deja era pustiu asa ca cel mai bine sa te duci in week end, eu zic mamaia sau Costinesti, eventual vama veche daca esti stilul mai nefitos si nepretentios, probabil in statiunile astea va fi cea mai multa lume si preturile cum am zis au scazut deja.
Sugestii sunt nenumarate, dar conteaza si zona pe care o vrei, mijlocul de transport cu care te duci samd.
Buna! Eu vara asta am mers la Polovragi si la Voineasa! Se merita mers mai alesc ca la Polovragi puteti vizita manastirea, pestera Polovragi si Cheile Oltetului care mie mi-au placut foarte mult iar la Voineasa nu prea aveti ce vizita insa este un loc foarte bun pentru relaxare Sper ca te-am ajutat! Chiar se merita mers
Pai depinde... vreti sa fie mai retras/mai aglomerat, mai aproape de casa/mai departe (ma rog, pentru asta trebuie sa ne spui in ce oras stai...)
Daca vrei un loc mai retras iti recomand Susai (pe undeva pe langa Predeal). Asta e site'ul lor...http://www.susai.ro/ ca bani, nu stiu cat inseamna la tine exagerat de scump.
Daca vrei sa fie mai aglomerat iti recomand Busteni. Puteti merge cu telecabina pana la Babele si e frumos acolo. Acum depinde de voi...
Sa ne spuneti ce ati ales si vacanta placuta! :*
Yurisa întreabă: