Da, filmul e OK poate fi vazut de toate varstele, nu e cine stie ce mie personal nu mi-a placut nu a fost cine stie ce dar tie poate iti va placea.Insa mai bine alegi altceva.
Practic,e un film si ce poti vedea? Ca doar vrajitorii nu sunt deochiati, in general filmele fantasy sunt mai interesante decat toate. Poate fi pentru orice varsta, mie unul din trailer filmul mi se pare o comedie/actiune/aventura. Sper ca te-am ajutat. Funda?:X
Spre surprinderea mea, e un film de toata jena...l-am vazut, si am pierdut 2 ore din viata degeaba, din trailer pare un film beton, insa nu e asa...parerea mea, imi plac filmele gen Fantasy, dar asta e poveste de adormit bebelusi, sper ca tie sa iti placa, pe mine m-a dezamagit
Da si mie din trailer mi s-a parut interesant dar filmul m-a plictisit.Ce nu ti-a placut cel mai mult? Mie nu mi-a placut cel mai tare ca a ramas cu aia blonda.
A fost mult prea tras de par cum se spune, cu chestii copiate din alte filme si previzibil...de fapt foarte previzibil, un film ce nu isi merita banii. vrajitoarea aia cu fata verde? calare pe matura? pana si in desenele animate sunt mai reusite)
kolcov întreabă: