Nu există! Deci unele colege de clasă (cls a 8-a) cred în așa ceva și tot îmi zic cică le este frică să meargă la 12 noaptea la baie sau e rău când ai doar două becuri aprinse la miezul nopții. PROSTII! Eu am mai văzut ''filme'' cu așa-zisa ''Bloody Marry'', am fost de multe ori la baie la ora 12 fix noaptea și câteodată era și un bec ars din trei, deci erau două becuri. Și uite, n-am pățit nimic, sunt aici și tocmai îți scriu. Nu cred în asemenea abureli și nici nu voi crede niciodată!
Pai du-te si incearca si i-a vezi e adevarat? Sunt doar inventii. Poate ca fantomele exista da astea gen bloody marry sau alea din filme nu
Inafara faptului ca sunt o blasfemie pur si simplu folosind acest nume, sunt niste tampenii si superstitii, si stii ce sunt superstitiile
Heii. Nu te speria, nu sunt reale. Sunt inventate doar pentru a speria oamenii..Intradevar a avut putin succes, dar totusi cu totii stim ca nu exista fantome, etc... Sper ca te-am ajutat. :*
Nu te ingrijora. Poveștile de genul acesta sunt false, făcute de oameni când se plictisesc. Fantomele, demonii, nu exista. Keep calm.
Fantome exista.
Ai văzut vreodată una?
Povestiile astea sunt facute doar de dragul de a speria, don't worry, nu-s adevarate.