anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre povestiile cu Bloody Marry? Eu cred ca sunt niste imventi penibile! Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| LenoreVoldaren a răspuns:

Nu există! Deci unele colege de clasă (cls a 8-a) cred în așa ceva și tot îmi zic cică le este frică să meargă la 12 noaptea la baie sau e rău când ai doar două becuri aprinse la miezul nopții. PROSTII! Eu am mai văzut ''filme'' cu așa-zisa ''Bloody Marry'', am fost de multe ori la baie la ora 12 fix noaptea și câteodată era și un bec ars din trei, deci erau două becuri. Și uite, n-am pățit nimic, sunt aici și tocmai îți scriu. Nu cred în asemenea abureli și nici nu voi crede niciodată!

7 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Pai du-te si incearca si i-a vezi e adevarat? Sunt doar inventii. Poate ca fantomele exista da astea gen bloody marry sau alea din filme nu laughing

| Mayar a răspuns:

Inafara faptului ca sunt o blasfemie pur si simplu folosind acest nume, sunt niste tampenii si superstitii, si stii ce sunt superstitiile

| AssaSinNKidD a răspuns:

Heii. Nu te speria, nu sunt reale. Sunt inventate doar pentru a speria oamenii..Intradevar a avut putin succes, dar totusi cu totii stim ca nu exista fantome, etc... Sper ca te-am ajutat. :*

| DenisaDF a răspuns:

Nu te ingrijora. Poveștile de genul acesta sunt false, făcute de oameni când se plictisesc. Fantomele, demonii, nu exista. Keep calm.

| Marily1997 a răspuns (pentru DenisaDF):

Fantome exista.

| DenisaDF a răspuns (pentru Marily1997):

Ai văzut vreodată una?

| CokeM a răspuns:

Povestiile astea sunt facute doar de dragul de a speria, don't worry, nu-s adevaratelaughing.