Daca dragostea ar fi putut vorbi, probabil s-ar fi ascuns in spatele cuvintelor... daca ea ar fi putut vedea, ne-am fi putut atinge... daca mi-ai fi simtit dragostea, cred ca mi-ai fi soptit: "Nu te pot vedea, dar te recunosc pe tine, dragostea mea"
Iti privesc ochii si vad stelele, intalnec zambetul tau si simt ca zbor, ma gndesc la buzele tale si simt a ta caldura…Iubirea mea e infinita, te voi iubi mereu
As vrea sa am 5 minute, 1 pentru a-ti vorbi, al doi-lea pentru. a te imbratisa, al trei-lea pentru. a te mangaia, al patru-lea pentru. a te saruta si al cinci-lea pentru. a da ceasul inapoi si a incepe din nou.Te iubesc
In realitate nu exista nici printi nici printese.numai oameni comuni inclinati sa greseasca, mai ales atunci cand au curajul sa iubeasca…Te iubesc
Nu vreau sa fii visul vietii mele, doar realitatea visurilor mele.
Nu ti-am dat mesaje de Sfantul Valentin sau Dragobete nu pentru ca nu am minte, dar de Ziua Indragostitilor eu te iubesc mai presus de cuvinte
Vom face dragoste in rime imbratisate, incrucisate, pana cand toate noptile vor fi albe.
Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune "uite asta".
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.
Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie, cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min. ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate.
Traieste astfel incat sa nu faci pe nimeni sa sufere, iar daca nu poti dobandi FERICIREA decat intristand inima cuiva atunci mai bine renunta la fericire.
Cand avem in fata ochilor niste mari comori, nu ne dam seama niciodata.pana nu le pierdem.
De obicei am tot ce imi doresc, iar ceea ce nu-mi mai e folositor arunc.Tu nu mai esti aici, ceea ce inseamna ca erai inutil.
Te doare cand vezi ca nu imi pasa si iti zic mereu:"Numai conteaza…lasa
anunta'ma cand vrei sa te convingi cine sunt cu adevarat, lasa minciunile fraierilor pe care le'ai ascultat! formeaza nr meu de cate ori vrei sa vorbim...cheama'ma si o sa vin sa lamurim
Orice film, prietenul,sau carte. Sa-ti povesteasca despre mine inc-o parte. De lucrurile bune atunci cand n-o sa fiu. Sa iti dai seama cand o sa fie prea tarziu
Da,stiu ca vrei sa imi dai tot ce ai si chiar mai mult, dar ai pierdut esentialul.Tu nu mai ai nimic, mi-ai dat deja totul iar acum nu imi mai poti oferi nimic.
Zâmbeste chiar daca este un zâmbet trist caci mai trist decât un zâmbet trist e tristetea de a nu sti sa zâmbesti
O scanteie in calea uitarii, este de ajuns pentru a aprinde flacara aducerii aminte!
I will never be your first kiss. i will never be your first love.i`m not your first valentine, first fight, first teddy bear or first date. I`m not in this to be your first anything. i just want to be your last.
[ Sper ca ti-am fost de folos. Funda? ]
Mie imi place sa pun titlul unei melodii care nu imi iese din cap in ziua respectiva...sau chiar un film care m-a impresionat...
Zilele bune aduc fericire, zilele rele aduc experienta. Avem nevoie de amandoua!
rose2 întreabă: