Te miri de incalzirea globala?
Calculeaza: cate masini, avioane, trenuri, vapoare si alte motoare cu combustie interna functioneaza si incalzesc atmosfera, in permanenta?
La acestea se mai aduna si caldura emanata de toate aparatele electrice (inclusiv telefonul din mana ta).
Acesta este si explicatia ca, in orase mari este mult mai putina zapada decat in zonele rurale si mai putin locuite.
Iarna calduroasa nu prea are cum sa fie, fara zapada in anumite zone se poate, ca e o iarna mai tarzie da asa este.
Mie imi e ca iar dau 800 de lei /luna numai la gaz, cat mai dau la intretinere si masina? si ma ia cu "frezoane" ca pe doamna asta:
https://www.youtube.com/watch?v=JHhuZoCkB4E
Buna.Nu cred ca va fi calduroasa. Apoi, eu sunt de acord cu userul Bula.Doar pentru ca pe voi va chinuie primarul asta nu inseamna ca nu exista incalzirea globala ca parte a fenomenului de schimbari globale climatice.Iti recomand sa urmaresti niste documentare despre asta cand ai chef/timp.
Nu stiu cum e in Ro, locuiesc in Germania, mi-am schimbat de curand centrala, si se pare ca n-a fost reglata bine, ca am caloriferul cald doar la baie, si doar in unele dimineti.
Noroc ca apa calda face.
In camera ma descurc cu PC-ul deocamdata.
Ziua sunt +10 grade afara, noaptea aproximativ +3.
La mine acasa si afara pe banca atat cat nu bate la ochi
Si nu te vede lumea?
Care-i problema mai sunt oameni in tricou cand e cald.
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: