Colinzi toate pub-urile din oras, socializezi, mergi la concerte, bei bere/vin.Nu zici nu la un weekend cu cortul, canti la chitara, iti chemi prietenii la tine-vedeti un film noaptea pe balcon, mai citesti una-doua carti.E de fapt my daily program, dar sper sa te inspiri
Pai dimineata. ca sa iti revii din somn fa origami (eu asta fac) apoi stiu si eu iesi cu fetele o ora sau doua, apoi manca ceva si apoi iesi in oras, la mall, la shoping (gasesti tu ceva) ia r seara eu citesc o carte de fantezie ( gen Harry Potter, Tapiseria, Alchimistul Amurg, sunt o gramada!) Funda
Poti iesi cu rolele cu prietenii sau singurica prin parc seara cand se lasa putin racoare, mergeti la bazin, luati-va o patura si mergeti la picnic, cu un pachet de carti, o minge de volei.
Singura iti poti lua un cearceaf, costumul de baie si mergi si fa plaja, cu o carte dupa tine, sa nu te plictisesti.
Buna ai putea sa mergi in oras cu fetele, la o piscina, la o plimbare cu rolele sau cu bicicleta. poti sa mergi pe la bunici sau la o padure cu cortul, la un gratar.
Salut! Ai putea merge in oras cu fetele, in mool, intr-o tara, ti-ai utea vizita bunici.